fbpx
Projecten | Rien Weijers – Rooms-katholieke basisschool imelda Rotterdam2022-01-27T14:04:42+00:00

PROJECTEN | RENOVATIE 

DAKRENOVATIE VAN ROOMS-KATHOLIEKE BASISSCHOOL IMELDA IN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM UITGEVOERD DOOR RIEN WEIJERS DAKWERKEN

In samenwerking met Rien Weijers Dakwerken is de rooms-katholieke basisschool Imelda in Rotterdam voorzien van een dakrenovatie. Bij deze renovatie zijn de oude dakpannen vervangen voor nieuwe. Voor dit project hebben wij alle nieuwe dak materialen mogen leveren.

VAN OUD NAAR NIEUW

Tijdens de renovatie aan de Imelda school in Rotterdam zijn de oude VH dakpannen van de Valk, J. Meuwissen vervangen voor nieuwe Koramic OVH Vario dakpannen. Hierdoor krijgt de school een nieuwe uiterlijk, maar zorgt de Opnieuw Verbeterde Holle voor een authentieke uitstraling. Tegelijkertijd is het dak voorzien van nieuwe dakfolie om eventuele lekkages in de toekomst te voorkomen. Ook de dakgoot is volledig vervangen. Net boven de dakgoot heet Rien Weijers Dakwerken een combiedakvoetprofiel toegepast om nesteling van ongedierte tegen te gaan.

LASTIGE RENOVATIE IN HARTJE ROTTERDAM

De renovatie was geen gemakkelijk project. De rooms-katholieke basisschool beschikt voor veel inkepingen, dakramen en lastige dakoppervlakken. Dit maakt het extra lastig voor Rien Weijers Dakwerken om het dak perfect te dekken, echter hebben wij een fantastisch resultaat geleverd op dit project. De kepingen zijn afgewerkt met halfronde vorsten van Koramic en hoekkeperbeginvorsten.

PARTNER:

SOORT:

Renovatieproject

OUDE DAKPANNEN

VH Natuurrood – Dakpannenfabriek De Valk, J. Meuwissen

NIEUWE DAKPANNEN

OVH Vario Natuurrood – Koramic

“HEBBEN MIJN DAKPANNEN EEN RESTWAARDE?”

KOM ERACHTER DOOR CONTACT MET ONS OP TE NEMEN VIA

+ 31 (0)165 – 312489
INFO@LUIJTGAARDEN.NL

MEER WETEN? DOAWNLOAD DAN NU ONZE CIRCULAIR DAKCONCEPT FOLDER!

  JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

  Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  © Luijtgaarden

  STANDDAARBUITEN

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  info@luijtgaarden.nl

  OPENINGSTIJDEN
  © Luijtgaarden

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  Fax.: + 31 (0)165 – 318136
  info@luijtgaarden.nl