Dakpannen herleggen

Bij Luijtgaarden krijgen we regelmatig het verzoek om gebruikte dakpannen te herleggen. Dankzij ons unieke inruilconcept is dat een uitstekende keuze. Gebruikte dakpannen worden ingenomen en grondig gecontroleerd. Uit ervaring weten we dat gemiddeld 60% van de gebruikte dakpannen opnieuw kan worden ingezet. Voor de overige 40% werken we samen met partners om deze zo hoogwaardig mogelijk in te zetten. Afval bestaat in ons opzicht namelijk niet!

_MG_9573_30_.jpg

Dakpannen herleggen

Renovatie-36-woningen-Haps-3_low.jpg

ONS INRUILCONCEPT VOOR HET HERLEGGEN VAN DAKPANNEN

Kies je voor het herleggen van gebruikte dakpannen? Dan voeren wij eerst een dakinspectie uit om de juiste ondersteuning en producten te vinden voor jouw project. Wij nemen alle gebruikte dakpannen van het renovatie- of sloopproject in. Hiervoor werken we met speciaal ontwikkelde inruilrekken, waarmee dakpannen eenvoudig en zonder schade kunnen worden ingezameld. De gebruikte dakpannen brengen wij naar onze bedrijfslocatie, waar deze worden gecontroleerd op verschillende kwaliteitseisen. Het deel dat niet bruikbaar is, vullen wij aan uit onze eigen, ruime voorraad gebruikte dakpannen. Wij zorgen voor esthetische daken door de dakpannen te mixen en er een mooi geheel van te maken. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en optimaal resultaat, inclusief 10 jaar garantie bij het herleggen van het gehele dak. 

10

Jaar garantie

certificaat

circulair renoveren

110

Jaar ervaring

PROJECTONDERSTEUNING BIJ HET HERLEGGEN VAN DAKEN

Renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten hebben vaak specifieke ondersteuning nodig. Zeker als het gaat om daken waarbij we dakpannen herleggen. Luijtgaarden is de expert op het gebied van het hellend pannendak en denkt gedurende het hele proces graag met je mee. Van het adviseren van de juiste oplossing en producten tijdens de intake tot de eindcontrole voor oplevering en alles daartussenin. Zo plannen en coördineren we indien gewenst de (deel)leveringen, communiceren we met de betreffende projectleider en begeleiden we overleggen met de aannemer of dakdekker. Per project bepalen we de gewenste aanpak, want alleen zo komen we samen tot het gewenste eindresultaat!

_MG_9477.jpg

Vraag de folder aan

 

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair restaureren van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze circulaire visie en hoe we volgens de laatste circulaire maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

 

*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg