Renovatie_2_woningen_Aerdenhout_22.jpeg

RENOVATIE 2 WONINGEN - AERDENHOUT

Partner: DAKSERVICE KENNEMERLAND
Locatie: AERDENHOUT

In samenwerking met Dakservice Kennemerland heeft Luijtgaarden de dakpannen geleverd voor deze woningen in Aerdenhout. Er liggen VHV vario dakpannen in de kleur matzwart verglaasd van Koramic op het nieuwe dak. Door de vele hoekkepers is dit bijzondere dak net even anders dan andere daken. Bekijk de foto's van dit prachtige resultaat hieronder.

Vraag de folder aan

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair aanleggen of renoveren van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze visie en hoe we volgens de laatste maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk.

Neem contact op
DJI_0141.jpg