_MG_9664.jpg

MET PASSIE VOOR VERBINDINGEN NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST

Luijtgaarden is een onderneming die overal en altijd kansen ziet én benut. We adviseren, leveren dakpannen en nemen dakpannen in. We werken gepassioneerd mee aan een wereld zonder afval. Verbinding vinden we dan ook niet alleen in het aansluiten van twee hellende daken, maar ook in de sterke relaties met onze klanten, partners en collega’s. Wij geloven dat door kennis te delen, wij deze ook terug ontvangen. Eerst delen, dan samen vermenigvuldigen. Zo groeien we samen en bereiken we mooie resultaten. Wij zijn dé circulaire speler in de markt waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming en zetten wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk. 

Wij zijn Luijtgaarden, aangenaam!
 

_MG_9629.jpg

Bij koninklijke beschikking hofleverancier

usp-hofleverancier.png

Specialist in dakpannen sinds 1913

Al sinds 1913 kunnen wij alle dakpannen in iedere gewenste hoeveelheid leveren. In het magazijn van onze vestiging in Standdaarbuiten beschikken we namelijk continu over ruim 30.000 vierkante meter voorraad met zowel nieuwe als gebruikte dakpannen. Bovendien kunnen we dankzij contracten met verzekeraars, bouwers en woningcorporaties in geval van schades of nood binnen 24 uur leveren. Kortom: leveringszekerheid en snelheid zijn bij ons gewaarborgd, zowel zakelijk als particulier!

passie

voor een wereld zonder afval

circulair

bouwen aan een duurzame toekomst

sociaal

voor een wereld zonder uitval
_MG_9554.jpg

VERBINDINGEN DOOR HEEL NEDERLAND MET ONZE PARTNERS

Met diverse samenwerkingspartners werken we aan verbinding door heel Nederland. Hierdoor hebben klanten altijd een locatie in de buurt waar zij kunnen worden voorzien van al hun dakbenodigdheden. 

Zinkunie is met deskundige adviezen en een uitstekende service de partner voor dak- en gevelmaterialen voor zakelijk Nederland. Zinkunie helpt bij het leveren van vakwerk. Via de website van Zinkunie hebben klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid om online te bestellen, maar de fysieke winkel is ook altijd dichtbij.

VenturaHolland is een groothandel in Den Bosch met alles voor het dak voor de zakelijke klant. Zij bieden service en gemak door klanten op één locatie van alle dakmaterialen te voorzien. Via het klantenportaal is het mogelijk om alle producten van Luijtgaarden online te bestellen. Daarnaast werken wij met VenturaHolland samen op diverse circulaire projecten.
 

Partners

_MG_9473.jpg

EEN WERELD ZONDER AFVAL EN UITVAL. ONTDEK DE VOORDELEN VOOR JOUW BEDRIJF.

Het gedreven team van Luijtgaarden zoekt voor ieder project een passende duurzame en circulaire oplossing. Dankzij ons unieke circulaire concept voor dakpannen voldoet ieder dak aan de circulaire eisen die nu of in de toekomst worden gesteld. Het inruilen van dakpannen staat centraal in dit concept. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze duurzame en circulaire oplossingen.

Alles over duurzaamheid
_MG_9403.jpg

ONZE CERTIFICERINGEN

Om aan te kunnen tonen dat Luijtgaarden voldoet aan kwaliteitsnormen zijn wij ISO (9001:2015) gecertificeerd. Op basis van deze normen kunnen wij de kwaliteit van het inkopen en verkopen van dakpannen en toebehoren voor zakelijk en particulier gebruik beheren en verbeteren. Daarnaast hebben we na grondig onderzoek een Kiwa certificaat gekregen voor het recyclen van dakpannen. Hiermee is ook de methode van ons inruilconcept vastgelegd en erkend door een externe partij. Ook zijn wij Groene Pluimhouders. Stichting de Groene Pluim reikt de pluim uit aan bedrijven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en hiermee een positieve invloed hebben op de maatschappij. 

 

Luijtgaarden Circulair renoveren certificaten

Wanneer een project op duurzame wijze wordt uitgevoerd, komt het project in aanmerking voor certificering. Deze certificering is door iedere ketenpartner binnen het project aan te vragen en dient als bewijsstuk voor het circulair bouwen of renoveren van het dak. Er zijn verschillende certificaten voor de verschillende manieren van werken, waarmee direct wordt bijgedragen aan een significante besparing van milieukosten en een reductie van CO2.

Herlegcertificaat

Voor een herlegcertificaat worden de oude dakpannen uitgesorteerd door Luijtgaarden en hergebruikt op het betreffende project.

Inruilcertificaat

Voor een inruilcertificaat worden de oude dakpannen ingeruild bij Luijtgaarden om vervolgens zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt of gerecycled te worden.

Recyclecertificaat

Voor een recyclecertificaat worden de oude dakpannen ingeruild bij Luijtgaarden om vervolgens zo hoogwaardig mogelijk gerecycled te worden.

Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat bevestigt dat de gebruikte dakpannen, aangebracht op het betreffende project, een garantie hebben van tien jaar. Deze garantie heeft betrekking op de vorstbestendigheid, waterdichtheid en weerstand tegen breuken en scheuren.

Onze leveranciers

 

We zijn trots op de samenwerking met onze vaste leveranciers. Onze voorraad bestaat uit de meest gangbare soorten en kleuren dakpannen van de merken Koramic, Monier en Nelskamp. Hierdoor kunnen wij de meest gebruikelijke soorten dakpannen gemakkelijk en snel leveren.