SPECIALIST IN HET BEGELEIDEN VAN VERSCHILLENDE SOORTEN PROJECTEN

Of het nu gaat om een renovatie-, restauratie-, sloop- of nieuwbouwproject; het managen van een project is een uitdagende opdracht. Daarom is het inschakelen van de juiste expertise van belang. Voor deskundigheid op het gebied van het hellend pannendak, ben je bij Luijtgaarden aan het juiste adres.

_MG_9477.jpg

LUIJTGAARDEN STAAT VOOR JE KLAAR BIJ JE VOLGENDE project

Luijtgaarden is specialist op het gebied van dakpannen. We adviseren, leveren dakpannen en vinden nieuwe bestemmingen voor gebruikte dakpannen. Zo bouwen we aan een circulaire wereld. Of het nu gaat om renovatie-, restauratie-, reparatie- of nieuwbouwprojecten; wij gaan geen uitdaging uit de weg!

_MG_9396.jpg

Renovatie

Voor het renoveren van daken met dakpannen ben je bij Luijtgaarden aan het juiste adres. Dankzij ons circulaire dakconcept voldoe je aan de meest actuele circulaire maatstaven. Advies nodig? Onze specialisten advise…

Renovatie

Lees alles over de mogelijkheden voor je renovatie project

_MG_9413.jpg

Restauratie

Bij het uitvoeren van restauratiewerk, bieden wij advies om de authentieke staat van het dak en de dakpannen te behouden. We gaan op zoek naar de juiste materialen en hergebruiken, waar mogelijk, originele materiale…

Restauratie

Lees alles over de mogelijkheden voor je restauratie project

_MG_9401.jpg

Reparatie

Is er sprake van acute problemen met dakpannen die zo snel mogelijk moeten worden opgelost? In dat geval kan je met een voorbeeldplan terecht bij onze balie. Onze medewerkers staan klaar om je snel weer op weg te he…

Reparatie

Lees alles over de mogelijkheden voor je reparatie project

_MG_9447.jpg

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouw zit je bij Luijtgaarden goed! Wij hebben hét circulaire dakconcept waarmee daken voldoen aan de circulaire maatstaven die nu of in de toekomst worden gesteld bij nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw

Lees alles over de mogelijkheden voor je nieuwbouw project

_MG_9390.jpg

Innovatie

Dakpannen horen op het dak, maar voor restproducten die overblijven, vinden wij door innovatieve toepassingen een duurzame herbestemming. Zo gaat geen dakpan verloren!

Innovatie

Lees alles over de mogelijkheden voor innovatie binnen je project

LUIJTGAARDEN CATALOGUS

 

Benieuwd naar ons gehele assortiment? Vraag dan onze catalogus aan. Daarin vind je alle producten met voor het hellende dak die wij kunnen leveren. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus direct in je mail.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? We sturen regelmatig een nieuwsbrief uit via de e-mail. Je kunt je hier aanmelden als je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk.

Neem contact op
DJI_0141.jpg