Renovatie_Amsterdam_1_museum_Meijer_1.jpg

RENOVATIE ALLARD PIERSON MUSEUM - AMSTERDAM

Partner: LOODGIETERSBEDRIJF MEIJER EN ZOON
Locatie: AMSTERDAM

Dit prachtige pand aan de Oude Turfmarkt in Amsterdam heeft een nieuw dak gekregen. Samen met onze partner Loodgietersbedrijf Meijer en Zoon hebben wij een bijdrage geleverd aan de dakrenovatie van het Allard Pierson Museum. Er zijn meer dan 7.700 Oude Holle dakpannen geleverd, waardoor de uitstraling van het meer dan 150 jaar oude dak wordt behouden.

DIT PROJECT IN CIJFERS

Renovatie_Amsterdam_1_museum_Meijer_3.jpg

DE HISTORISCHE OUDE HOLLE IN EEN NIEUW JASJE

 

Voor ieder project leveren wij op maat gemaakt advies, zo ook voor dit renovatieproject. De Oude Holle dakpannen zijn de oudste soort dakpannen die voorkomen in Nederland en liggen veel op de daken in de binnenstad van Amsterdam. Bij deze dakrenovatie is ervoor gekozen om nieuwe dakpannen terug te leggen. Om ervoor te zorgen dat de authentieke uitstraling van het dak behouden blijft, zijn er nieuwe, blauw gesmoorde en natuurrode Oude Holle dakpannen geleverd.

7.749

dakpannen geleverd

30 jaar

garantie

>150

jaar oud pand

ALLARD PIERSON MUSEUM

Het Allard Pierson Museum betrekt dit prachtige pand in hartje Amsterdam. Het Allard Pierson is het archeologisch museum van de Universiteit van Amsterdam en bevat onder andere verzamelingen op het gebied van archeologie, cartografie, boekgeschiedenis, Joods cultuur en zoölogie.

HISTORISCHE WAARDE

We proberen altijd de historische waarde van een pand te behouden door mee te denken met de eigenaren en de uitvoerders. Zo hebben we voor dit museum dakpannen geleverd die niet alleen passen bij de stijl van het pand, maar ook binnen de wijdere omgeving van de binnenstad van Amsterdam.

Vraag de folder aan

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair aanleggen of renoveren van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze circulaire visie en hoe we volgens de laatste circulaire maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk.

Neem contact op
DJI_0141.jpg