Nieuwe dakpannen

Je kunt bij Luijtgaarden terecht voor nieuwe dakpannen voor een enkel dak, maar ook voor grotere projecten. Wij hebben een ruim aanbod van modellen en kleuren dakpannen van diverse fabrikanten. De meest gangbare modellen die in het Nederlandse dakenlandschap worden toegepast kunnen wij vaak direct uit onze eigen voorraad leveren inclusief 30 jaar fabrieksgarantie. Wij kunnen met eigen transport leveren en kunnen ook deelleveringen bewerkstelligen. Hierdoor kunnen wij snelle leveringen garanderen. Onze voorraadhoudende merken zijn Koramic, Monier en Nelskamp.

VRAAG ONS PANNENBOEK AAN
_MG_9447.jpg

Nieuwe dakpannen

Dakpan-zwart.png

KENNIS EN SPECIALISME IN NIEUWE DAKPANNEN

Van betonnen dakpannen tot keramische dakpannen; wij hebben alles voor een nieuw pannendak. Een aantal van de veelvoorkomende dakpannen zijn Tuile du Nord dakpannen, Oude Holle dakpannen, OVH-, VH- en betonnen dakpannen. Deze soorten zijn weer verkrijgbaar in verschillende kleuren; van rode en antraciet gekleurde dakpannen tot blauw gesmoorde dakpannen. Als vanzelfsprekend leveren wij ook alle daktoebehoren voor het hellende dak, zoals ondervorst, houtmateriaal, panhaken, ruiterdragers en isolatiefolie. In alle gevallen houden we rekening met de draagconstructie van het dak en de aansluiting met het aangrenzende dak. 

30 jaar

Garantie

+30.000 M2

Voorraad

110 jaar

Ervaring

NIEUWE DAKPANNEN in ons assortiment

Wij kunnen ieder model dakpan, in diverse kleuren, vaak direct uit voorraad leveren. Bij bestellingen voor het gehele dak, worden nieuwe dakpannen standaard met 30 jaar fabrieksgarantie geleverd.

TDN44 natuurrood.jpg
Ook als gebruikte dakpan
Nu beschikbaar

Tuile du Nord 44

De Tuile du Nord 44 is een authentieke en nostalgische dakpan. Ook staat de Tuile du Nord 44 bekend onder de afkorting TDN 44. De Tuile du Nord is te herkennen aan zijn karakteristieke halve maantjes en tijdloze uitstraling.

Postel Orage natuurrood naturel.jpg
Nu beschikbaar

Postel Orage

Ben je op zoek naar de ideale mix tussen een klassiek ontwerp en moderne techniek? Dan is de Monier Postel Orage de perfecte kandidaat. Deze dakpan beschikt over een strakke, maar toch vriendelijke vormgeving wat hem uitermate geschikt maakt voor klassieke én moderne bouwstijlen.

OH451 natuurrood.jpg
Ook als gebruikte dakpan
Nu beschikbaar

Oude Holle 451

De Oude Holle 451 is een gegolfde pan zonder sluitingen. Een pan met een eigen karakter en een lange historie. Deze dakpan wordt al gebruikt sinds het jaar 1500. Kenmerkend voor dit model is de mooie welvende goot waardoor het dak een onderscheidende uitstraling krijgt.

OVH Vario natuurrood.jpg
Nu beschikbaar

OVH Vario

De OVH Vario zorgt voor een gracieus golvend dak. Dankzij de variabele verwerking kan de OVH Vario elke bestaande OVH vervangen. Dat maakt de dakpan uitermate geschikt voor ieder renovatieproject. Bovendien is de OVH Vario dankzij de variabele breedte ook op elke stramienmaat in te dekken. Dat maakt deze pan perfect bruikbaar voor nieuwbouw.

OVH Klassiek rood.jpg
Ook als gebruikte dakpan
Nu beschikbaar

OVH Klassiek

De OVH Klassiek is een bijzondere keramische dakpan met een authentiek uiterlijk. Dat maakt deze dakpan bij uitstek geschikt voor het traditionele Hollandse pannendak met een historische uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan monumentale panden of rustieke boerderijen, maar ook prestigieuze nieuwbouw in historiserende architectuur werk je perfect af met de OVH Klassiek.

OVH 206 natuurrood naturel.jpg
Ook als gebruikte dakpan
Nu beschikbaar

OVH 206

De OVH 206 is een klassieke, puur Hollandse dakpan. De afkorting OVH staat daarom ook voor Opnieuw Verbeterde Holle. De OVH 206 is een van de varianten op de Hollandse dakpannen.

Monier-De-Nieuwe-Hollander-V-natuurrood-dakpan.jpg
Nu beschikbaar

De Nieuwe Hollander-V

De Monier dakpan De Nieuwe Hollander-V heeft een traditionele uitstraling, maar is toch net even anders. Geheel in de lijn van de Oude Holle, Verbeterde Holle en de Opnieuw Verbeterde Holle levert De Nieuwe Hollander-V een toegevoegde waarde aan de traditionele Hollandse dakpanmodellen. Door zijn royale formaat geeft hij daken een exclusieve uitstraling.

Madura natuurrood.jpg
Nu beschikbaar

Madura

De Madura is een grootformaat keramische holle pan met een licht gebogen goot. Doordat dit panmodel modulair verwerkbaar is, leent de dakpan zich uitstekend voor zowel renovatie als grootschalige (project)bouw. De grootte van de dakpan en de variabele verwerking maakt de Madura bovendien zeer snel verwerkbaar.

VHV Vario natuurrood.jpg
Nu beschikbaar

VHV Vario

De VHV Vario dakpan is een typisch Hollandse dakpan met een wel die vuilopeenhoping in de zijsluiting helpt te voorkomen. De dakpan is variabel in verwerking, zowel in de lengte als de breedte, waardoor de dakpan bij uitstek geschikt is voor nieuwbouw én renovatie. De pan is namelijk op iedere stramienmaat met hele dakpannen in te dekken.

VHV Klassiek blauw gesmoord.jpg
Ook als gebruikte dakpan
Nu beschikbaar

VHV Klassiek

De VHV Klassiek is een typisch Hollandse dakpan en zijn naam staat voor Verbeterde Holle Variabel. De kenmerkende zogenaamde wenkbrauwen zorgen voor extra watergeleiding. De licht gebogen goot gaat harmonisch over in een golvende wel die aan de voorzijde is afgerond. Dankzij de dubbele ophangnokken ligt de VHV Klassiek zeer stabiel op de panlatten.

VH-Variabel natuurrood naturel.jpg
Nu beschikbaar

VH-Variabel

De VH-Variabel is de Verbeterde Holle. Een pan die het al jaren goed doet. Dat zit hem onder meer in de bescheiden, stijlvolle uitstraling. De VH-Variabel heeft een karakteristieke v-vormige extra watergeleiding. Met zijn lichte golving is de VH-Variabel bovendien zeer geschikt om een mooi en vertrouwd dakbeeld mee te creëren.

Monier-Sneldek-novo-rood-dakpanjpg.jpg
Ook als gebruikte dakpan
Nu beschikbaar

Sneldek Classic

De Sneldek Classic is een tijdloze betonpan die zijn sporen heeft verdiend. Hij wordt al tientallen jaren toegepast op woningen en levert een herkenbaar, vriendelijk dak op. Ook heeft de Sneldek Classic een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Monier-Sneldek-star-mat-rood-dakpanjpg.jpg
Nu beschikbaar

Sneldek Star

De Sneldek Star is een tijdloze betonpan die als verbeterde versie van de Sneldek Classic kan worden gezien. Sneldek dakpannen van Monier worden al tientallen jaren toegepast op woningen en leveren een herkenbaar, vriendelijk dak op. Ook heeft de Sneldek Star een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Monier-Tegalit-rood-dakpan.jpg
Nu beschikbaar

Tegalit

De Monier Tegalit is een vlakke betondakpan. De dakpan heeft een krachtig designkarakter die het huis een exclusieve uitstraling geeft. De Tegalit is daarom een goede keuze als dakbedekking voor een woning in een strakke en moderne architectuurstijl.

Monier-Frankfurter-Oranjerood-Protegon-Mat-Dakpan.jpg
Nu beschikbaar

Frankfurter

De Frankfurter is een dakpan die goed past bij een woning in de romaanse of Zuid-Europese stijl. Deze dakpan is verkrijgbaar met een Protegon- of Novo+ afwerking.

Breakpoint

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg