Gebruikte Dakpannen

Bekijk assortiment
placeholder-feature-two.png
placeholder-feature-two_2.png

Nieuwe Dakpannen

Bekijk assortiment
NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood_NO_BG.png

DAKTOEBEHOREN

Dakpannen moeten goed bevestigd worden om eventuele schade en ongelukken bij storm en wind te voorkomen. Daarom leveren wij tevens alle soorten toebehoren voor het hellende dak zoals dakisolatiemateriaal, ondervorsten, panlatten, etc. Daarbij houden we onder andere rekening met de draagconstructie en bijvoorbeeld de aansluiting met de buren. 

Bekijk assortiment

DAKPAN KAPOT?

Is er een dakpan kapot? Of ben je op zoek naar reserve dakpannen? Met de dakpan scan weten wij precies welke dakpan jij nodig hebt en ben je sneller geholpen! Klik op de knop hieronder om de scan uit te voeren.

Doe de dakpanscan!
_MG_9644.jpg

MAAK KENNIS MET SJOERD

sjoerd tielen

salesmedewerker

MAAK KENNIS MET JULES

JULES VOOGT

ACCOUNTMANAGER

“WERKEN MET EEN PASSIE VOOR VERBINDINGEN!”

Als onderneming zien we overal en altijd kansen en die laten wij niet onbenut! Wij adviseren, leveren dakpannen en nemen dakpannen in. Luijtgaarden verbindt; zowel in het aansluiten van twee hellende daken, maar ook door sterke relaties op te bouwen met onze klanten, partners en collega’s. Wij geloven dat het delen van kennis, leidt tot nieuwe kennis. We delen om vervolgens samen te vermenigvuldigen. Alleen zo groeien we gezamenlijk en behalen we de mooiste resultaten!

Meer over Luijtgaarden

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk.

Neem contact op
DJI_0141.jpg