Project_Renovatie_3_woningen_Nijmegen_6.jpg

RENOVATIE 3 WONINGEN - NIJMEGEN

Partner: Dakcentrale Nederland
Locatie: NIJMEGEN

Op een steenworp afstand van het Goffertpark in Nijmegen zijn deze prachtige woningen gerenoveerd. Luijtgaarden heeft hier 5.000 stuks Tuile du Nord dakpannen geleverd in de kleur natuurrood. Dakcentrale Nederland heeft hier gezorgd voor de vernieuwing van het dak met een oog op de oorspronkelijke stijl van de woningen. Bekijk hier de foto's van het afgeronde werk!

Vraag de folder aan

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair aanleggen of renoveren van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze visie en hoe we volgens de laatste maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk.

Neem contact op
DJI_0141.jpg