Nieuwe dakpannen

Of het nu gaat om nieuwe dakpannen voor een enkel dak of nieuwe dakpannen voor grotere projecten; Luijtgaarden heeft een ruim aanbod van modellen en kleuren dakpannen van diverse fabrikanten. De meest gangbare modellen die in het Nederlandse dakenlandschap worden toegepast kunnen wij vaak direct uit onze eigen voorraad leveren, inclusief 30 jaar fabrieksgarantie! Dit betreft nieuwe dakpannen van de merken Koramic, Monier en Nelskamp. Dankzij eigen transport kunnen we bovendien snel leveren en ook deelleveringen verzorgen. 

bekijk onze nieuwe dakpannen
_MG_9447.jpg

Nieuwe dakpannen bij Luijtgaarden

OVH Klassiek blauw gesmoord schuin groot.png

Kennis en specialisme in nieuwe dakpannen

Of het nu gaat om betonnen of keramische dakpannen, wij hebben alles voor een nieuw pannendak. Denk bijvoorbeeld aan Tuile du Nord dakpannen, betonnen sneldekpannen, OVH-, VH- en Oude Holle dakpannen. Bovendien hebben we naast rode dakpannen diverse andere kleuren beschikbaar, zoals antraciet en blauw gesmoord. Natuurlijk leveren we ook alle daktoebehoren voor het hellende dak, zoals ondervorst, houtmateriaal, panhaken, ruiterdragers en isolatiefolie. We houden hier ook rekening met bijvoorbeeld de draagconstructie en de aansluiting met de buren.

30

Jaar garantie

4

Vrachtwagens eigen transport

110

Jaar ervaring

Ondersteuning bij projecten met nieuwe dakpannen

Renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten hebben vaak specifieke ondersteuning nodig. Luijtgaarden heeft 110 jaar bewezen expertise betreffende het hellend pannendak. Onze specialisten denken graag met je mee; vanaf de intake tot de eindcontrole voor oplevering. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren van de juiste oplossing en producten, het plannen en coördineren van de (deel)leveringen, het communiceren met de betreffende projectleider en het begeleiden en overleggen met de uitvoerende aannemer of dakdekker. We bepalen samen de aanpak om zo het gewenste eindresultaat te realiseren. 

_MG_9477.jpg

Nieuwe dakpannen in ons assortiment

Wij kunnen ieder model dakpan, in diverse kleuren, vaak direct uit voorraad leveren. Bij bestellingen voor het gehele dak, worden nieuwe dakpannen standaard met 30 jaar fabrieksgarantie geleverd.

TDN44 natuurrood.jpg
Ook als gebruikte dakpan

KORAMIC

Tuile du Nord 44

 • Klein | Tijdloos | Nostalgisch
Postel Orage natuurrood naturel.jpg

MONIER

Postel Orage

 • Meerdere kleuren beschikbaar
Dubbele Stormpan SP-10 natuurrood.jpg

NELSKAMP

Dubbele stormpan

 • Meerdere kleuren beschikbaar
OH451 natuurrood.jpg
Ook als gebruikte dakpan

KORAMIC

Oude Holle 451

 • Meerdere kleuren beschikbaar
OVH Vario natuurrood.jpg

KORAMIC

OVH Vario

 • Meerdere kleuren beschikbaar
OVH Klassiek rood.jpg
Ook als gebruikte dakpan

KORAMIC

OVH Klassiek

 • Meerdere kleuren beschikbaar
OVH 206 natuurrood naturel.jpg
Ook als gebruikte dakpan

MONIER

OVH 206

 • Meerdere kleuren beschikbaar
OVH H-15 natuurrood.jpg

NELSKAMP

OVH H-15

 • Meerdere kleuren beschikbaar
Monier-De-Nieuwe-Hollander-V-natuurrood-dakpan.jpg

Monier

De Nieuwe Hollander-V

 • Meerdere kleuren beschikbaar
Madura natuurrood.jpg

KORAMIC

Madura

 • Meerdere kleuren beschikbaar
Vlakke Mulden D-15-U natuurrood.jpg

NELSKAMP

Vlakke Muldenpan D-15-U

 • Meerdere kleuren beschikbaar
VHV Vario natuurrood.jpg

KORAMIC

VHV Vario

 • Meerdere kleuren beschikbaar
VHV Klassiek blauw gesmoord.jpg
Ook als gebruikte dakpan

KORAMIC

VHV Klassiek

 • Meerdere kleuren beschikbaar
VH-Variabel natuurrood naturel.jpg

MONIER

VH-Variabel

 • Meerdere kleuren beschikbaar
Monier-Sneldek-novo-rood-dakpanjpg.jpg
Ook als gebruikte dakpan

MONIER

Sneldek

 • Meerdere kleuren beschikbaar
s-pan_top-2000-s_oranjerood_01.jpg

NELSKAMP

S-pan

 • Meerdere kleuren beschikbaar
Breakpoint
NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood_NO_BG.png

DAKTOEBEHOREN

Daktoebehoren zijn minstens zo belangrijk als goede dakpannen. Daarom leveren wij alle soorten toebehoren voor het hellende dak, zoals dakisolatiemateriaal, ondervorsten, panlatten, etc. Hierbij houden we altijd rekening met onder andere de draagconstructie en bijvoorbeeld de aansluiting met het dak van de buren.

Bekijk assortiment

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Benieuwd naar de projecten waar wij onze partners al bij hebben geholpen? Neem een kijkje bij onderstaande projecten of klik door om alle projecten te bekijken.

Bekijk alle projecten
Renovatie-200-woningen-Eindhoven-7.jpg

WEIJERSEIKHOUT

RENOVATIE 200 WONINGEN - EINDHOVEN

Weijerseikhout is druk aan de slag in het zuiden van Nederland! Ze zijn in Eindhoven bezig met de dakrenovatie van maar liefst 200 woningen. Hiervoor leveren wij de 120.000 nieuwe Sneldek dakpannen van Monier in de kleur antraciet. Bekijk hieronder de foto's van dit project.

Bekijk project

Groots aanpakken in Eindhoven

Project_Renovatie_3_woningen_Nijmegen_6.jpg

Dakcentrale Nederland

RENOVATIE 3 WONINGEN - NIJMEGEN

Op een steenworp afstand van het Goffertpark in Nijmegen zijn deze prachtige woningen gerenoveerd. Luijtgaarden heeft hier 5.000 stuks Tuile du Nord dakpannen geleverd in de kleur natuurrood. Dakcentrale Nederland heeft hier gezorgd voor de vernieuwing van het dak met een oog op de oorspronkelijke stijl van de woningen. Bekijk hier de foto's van het afgeronde werk!

Bekijk project

Frisse renovatie in de oorspronkelijke stijl

Renovatie 65 won Gilze 1.jpg

AA-DAK

RENOVATIE 65 WONINGEN - GILZE

Voor deze woningen in Gilze is er gekozen voor Alegra 12 dakpannen in leikleur mat engobe. De daken zijn hier vernieuwd door AA-Dak. In totaal zijn hier bijna 48.000 Alegra pannen geleverd!

Bekijk project

Nieuwe daken in Gilze

Renovatie_2_woningen_Aerdenhout_22.jpeg

DAKSERVICE KENNEMERLAND

RENOVATIE 2 WONINGEN - AERDENHOUT

In samenwerking met Dakservice Kennemerland heeft Luijtgaarden de dakpannen geleverd voor deze woningen in Aerdenhout. Er liggen VHV vario dakpannen in de kleur matzwart verglaasd van Koramic op het nieuwe dak. Door de vele hoekkepers is dit bijzondere dak net even anders dan andere daken. Bekijk de foto's van dit prachtige resultaat hieronder.

Bekijk project

Net even anders met veel hoekkepers

Jouw renovatie projecten op de meest circulaire manier

Luijtgaarden is dé circulaire speler in de hellende dakenbranche en we hebben hiervoor ons unieke inruilconcept ontwikkeld. Dit kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, onder andere door dakpannen te herleggen of in te ruilen. Daarnaast zijn nieuwe dakpannen ook beschikbaar bij ons.

Dakpannen herleggen

De meest circulaire optie is om de gebruikte dakpannen van een renovatie- of sloopproject te herleggen. Na het uitsorteren van de gebruikte dakpannen, wordt het restant aangevuld met identieke dakpannen.

Inruilen + gebruikte dakpannen

Het inruilen van dakpannen zonder deze te herleggen is ook mogelijk. De meest circulaire manier is om dan te renoveren met gebruikte dakpannen uit onze voorraad.

Gebruikte dakpannen

Er zijn projecten waarbij er niets ingeruild wordt, maar waar wel de wens is om circulair te werken. Dit kan door gebruikte dakpannen te gebruiken. Zo krijgen deze dakpannen een tweede leven op het dak.

Inruilen + nieuwe dakpannen

Een andere optie is om de gebruikte dakpannen van een renovatie- of sloopproject in te ruilen voor nieuwe dakpannen. Zo kunnen de ingeruilde dakpannen nogmaals gebruikt worden op het dak of een herbestemming krijgen.

Nieuwe dakpannen

Ook voor nieuwe dakpannen kun je bij Luijtgaarden terecht. Wij kunnen alle modellen en kleuren dakpannen van diverse fabrikanten leveren.

Vraag de folder aan

 

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair restaureren van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze circulaire visie en hoe we volgens de laatste circulaire maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg