WERKEN BIJ LUIJTGAARDEN

Wij laten zien dat een te gekke functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! Misschien denk je in eerste instantie; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd! Weinig oude rotten in het vak. Nee, bij ons vind je juist een team van jonge mensen waar slim (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Je krijgt hier namelijk de ruimte om ook strategisch binnen een open organisatiecultuur mee te denken op allerlei vlakken. Past dat? Mooi. Dan kun je nu kijken welke vacatures we open hebben staan!

Bekijk de vacatures
WerkenBij_Team_6.jpg
Werken_Bij_Personeel_1.jpg

Onze Kernwaarden

Betrokken
We voelen ons betrokken bij onze klanten én bij onze collega’s, we leven mee en denken mee. We luisteren écht en lopen een stapje harder om te helpen waar we kunnen.  We genieten ervan als het goed gaat met het project van een klant, of als een collega een succes behaalt.

Proactief
Voordat jij eraan gedacht hebt, hebben wij het al gedaan. We nemen initiatief, komen met innovatieve ideeën en lossen problemen op voordat jij er last van hebt.

Ontwikkeling
We zijn steeds  in ontwikkeling, zorgen dat we vooroplopen in de markt. We werken continu aan onze professionaliteit, op alle gebied. Door opleidingen, maar ook door kritisch naar onszelf te blijven kijken en met elkaar en onze klanten in gesprek te blijven. We halen het beste uit onze mensen door ze zelf verantwoordelijk te maken voor hun ontwikkeling. Er is heel veel mogelijk, maar je moet ook wel zelf initiatief nemen om weer een stapje te zetten.

Werkplezier
‘Happy People, Better Business’ is ons uitgangspunt. We zijn enthousiast over ons bedrijf en stralen dit ook uit. We benutten iedereen binnen het bedrijf op hun unieke kwaliteiten. Hierdoor blijft het werk leuk en uitdagend. 

Open en eerlijk
Wij laten wél het achterste van onze tong zien. Zowel naar onze collega’s als naar klanten. Feedback geeft je de kans om beter te worden. We stellen ons kwetsbaar op en geven het ook aan als iets niet kan of niet de beste oplossing is. We spreken af en spreken aan.  

Verantwoordelijkheid
We geven onze mensen graag veel vrijheid. Maar om deze vrijheid te verdienen, moet er wel vertrouwen zijn. Dit vertrouwen ontstaat door verantwoordelijkheid te laten zien. Je voelt je verantwoordelijk voor het beste resultaat voor de klant, maar ook voor Luijtgaarden. En ook voor het werken volgens onze kernwaarden!

“Na 2 jaar bij de afdeling logistiek kwam ik met onverwachte wending bij de sales terecht"

Sjoerd Tielen, salesmedewerker

Lees het interview
Quote Large Sjoerd.png

Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk de vacatures hieronder

Quote Large Sjoerd.png

Offcanvas

Interview met Sjoerd Tielen

Salesmedewerker

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Als salesmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het helpen van zowel particuliere klanten als zakelijke relaties. Ik behandel aanvragen, maak offertes en orders en voorzie klanten van de juiste informatie. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met klanten. Ik ben graag sociaal bezig en houd ervan om met mensen te werken.

Wat vind je leuk aan LUIJTGAARDEN?

Luijtgaarden is een jong en dynamisch bedrijf en een grote speler op de markt. Dat maakt het extra leuk om hier te werken. De branche waarin we actief zijn spreekt me ook erg aan. Bovendien is Luijtgaarden een prettige werkgever en het feit dat het dichtbij huis is, maakt het allemaal nog beter.

HEB JE EEN MOOI VERHAAL OVER LUIJTGAARDEN?

Een leuke anekdote die ik graag wil delen is mijn carrièreswitch binnen het bedrijf. Ik begon in 2019 bij Luijtgaarden op de afdeling logistiek, maar kwam na 2 jaar terecht bij de salesafdeling. Het was een onverwachte wending, maar het is heel fijn dat zulke veranderingen mogelijk zijn binnen Luijtgaarden.

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Wij houden van dakpannen, maar we houden ook van mensen! Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die het naar hun zin hebben op het werk, die hun talenten kunnen benutten en gewaardeerd worden vanzelf betere resultaten laten zien. Ons motto luidt niet voor niets ‘Happy People, Better Business!’. Onze collega’s krijgen veel vrijheid en vertrouwen. Dit gaat niet vanzelf en om dit te verdienen verwachten we veel eigen verantwoordelijkheid. Laat zien dat je ervoor gaat om jouw talenten in te zetten voor Luijtgaarden. Het wordt enorm gewaardeerd als je meedenkt en jouw input levert. Hoe ver je komt? Dat ligt volledig aan jou! Er zijn allerlei groeipaden mogelijk, maar je zult zelf moeten laten zien dat je wil ontwikkelen. De sfeer is informeel, plezier is belangrijk; ook daar zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor.

Meer over Luijtgaarden
Schanskorfbank_2.jpg

Openstaande vacatures

Salesmedewerker

Fulltime

Als Salesmedewerker is geen dag hetzelfde. In deze functie kom je in contact met allerlei soorten klanten. Hierdoor zijn je gesprekken heel divers en is snel schakelen…

Breakpoint

Hoe solliciteren bij ons werkt

1

Solliciteer via onze website

Regel nu gemakkelijk je sollicitatie door je gegevens achter te laten via de vacaturepagina waar je op wilt solliciteren. 

2

Telefonische kennismaking

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. 

3

Koffie bij ons op kantoor

Na de telefonische kennismaking plannen we een afspraak in om samen koffie te drinken op ons kantoor. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we zien of we een match zijn. Meestal nodigen we je nog uit op een tweede gesprek om bijvoorbeeld je teamleider te ontmoeten. 

4

Direct in een gezellig team

Is alles akkoord en getekend? Dan kun je vaak al snel beginnen en word je warm onthaald door je teamleider en je andere collega’s. 

zin om aan de slag te gaan, maar

STAAT JE VACATURE ER NIET TUSSEN?

Ben je enthousiast geworden over werken bij Luijtgaarden, maar staat je vacature er niet bij? Of heb je een vraag over Luijtgaarden of over één van de vacatures? Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort op ons kantoor in Standdaarbuiten..

Neem contact op
DJI_0141.jpg