WIJ HELPEN BIJ JOUW NIEUWBOUW PROJECT

Om binnen nieuwbouwprojecten tot het beste resultaat te komen, denken onze specialisten actief met je mee en werken we met open vizier, intensief samen. We steken onze nek uit en helpen je daar waar je onze hulp het beste kan gebruiken. Wie met ons in zee gaat, kan op ons bouwen. Dat wederzijdse vertrouwen is voor ons een groot goed. 

Daarnaast heeft Luijtgaarden duurzaamheid hoog in het vaandel. Door duurzame materialen, zoals dakpannen, te gebruiken, kan de bouwwereld namelijk voldoen aan de gestelde eisen omtrent CO2-reductie. Bovendien draagt het toepassen van duurzame materialen bij aan een hogere score van de opdrachtgevers op de Building Circularity Index (BCI). 

Nieuwbouw-10-woningen-Helvoirt-4.JPG

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

OVH Klassiek blauw gesmoord schuin groot

Ook voor nieuwbouw kan Luijtgaarden de materialen voor het hellende dak verzorgen. Wij kunnen met deelleveringen en onze klantgerichte service meedenken met aannemers om de projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij leveren niet alleen nieuwe dakpannen, maar ook gebruikte dakpannen. Hierdoor kunnen wij ook voldoen aan de maatstaven die nu en in de toekomst gesteld worden aan nieuwbouwprojecten.

Dakpannen zijn een goed voorbeeld van duurzame materialen. Zo gaan keramische dakpannen bijvoorbeeld jarenlang mee! Helaas komen gebruikte dakpannen nog erg vaak in de puincontainer terecht. Zonde, want deze dakpannen kunnen vaak prima hergebruikt worden. Om te voorkomen dat materialen die nog goed hergebruikt kunnen worden naar de sloop gaan, kopen wij deze dakpannen op. 

Het opkopen van gebruikte dakpannen vindt plaats met behulp van inruilrekken. Hier worden de dakpannen in gestapeld, waarna wij deze beoordelen op kwaliteit, waterdichtheid en maatvoering. De dakpannen worden gesorteerd op soort, kleur en maatvoering, zodat de dakpannen op het pannendak weer goed op elkaar aansluiten. Dankzij het strenge sorteringsproces kunnen we de kwaliteit garanderen die je van ons gewend bent, inclusief garantie! Bovendien zijn onze Circulair Renoveren Certificaten, waaronder ook ons garantiecertificaat op gebruikte dakpannen, door KIWA gecontroleerd en goedgekeurd. 

Wij zijn klaar voor een duurzame toekomst in nieuwbouw! 

passie

een wereld zonder afval en uitval

duurzaam

hergebruik van oude dakpannen

sociaal

kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

 

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Benieuwd naar de projecten waar wij onze partners al bij hebben geholpen? Neem een kijkje bij onderstaande projecten of klik door om alle projecten te bekijken.

Bekijk alle projecten
Nieuwbouw-10-woningen-Helvoirt-7.jpg
Volledig circular project
Circulair

VAN DER HEIJDEN BOUW EN ONTWIKKELING

NIEUWBOUW 17 WONINGEN - HELVOIRT

In opdracht van Van der Heijden bouw en ontwikkeling hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het mooie initiatief van 17 circulaire nieuwbouwwoningen. Op dit project zijn circa 18.000 stuks gebruikte en kwalitatief gekeurde OVH blauw gesmoorde dakpannen verwerkt.

Bekijk project

Duurzame nieuwbouwwoningen voor deze nieuwe wijk

HET LUIJTGAARDEN CIRCULAIR RENOVEREN CERTIFICAAT

Wanneer het restaureren van een pannendak op duurzame wijze wordt gedaan, komt het betreffende project in aanmerking voor certificering. Dit certificaat is binnen het project door iedere ketenpartner aan te vragen en dient als bewijsstuk voor het circulair renoveren van een pannendak. Er zijn verschillende certificaten voor de verschillende manieren van werken met een significante besparing van milieukosten en een reductie van CO2 als belangrijkste vereisten. Afhankelijk van de werkwijze, kunnen wij voor projecten verschillende duurzaamheidscertificaten uitgeven.

Nieuwbouw-10-woningen-Helvoirt-3.JPG

Dit nieuwbouwproject wordt circulair gebouwd!

Nieuwbouwproject in Helvoirt

Van der Heijden Bouw

Nieuwbouw-10-woningen-Helvoirt-5.JPG

Ongeveer 18.000 stuks gebruikte OVH dakpannen geleverd

Gebruikte dakpannen op een nieuwbouwproject

Van der Heijden Bouw

Vraag de folder aan

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair aanleggen van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze circulaire visie en hoe we volgens de laatste circulaire maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

NEEM CONTACT OP
DJI_0141.jpg