Gebruikte Sneldek
Gebruikte Sneldek

Gebruikte Sneldek

Nu beschikbaar

Sneldek


De Sneldek is een robuuste betonnen dakpan. In Nederland is de Sneldek veel terug te vinden in het straatbeeld.
Tijdens de jaren 70 en 80 van de twintigste eeuw is de Sneldek namelijk veel toegepast in de nieuwbouw, omdat betonnen dakpannen op dat moment erg kostenbesparend waren.

Het golvende profiel maakt de Sneldek een tijdloze pan. Waardoor hij makkelijk toepasbaar is op verschillende type woningen.
Van de Sneldek zijn inmiddels drie typen gevelpannen ontwikkeld. Belangrijk om te weten is dat geen van deze op elkaar passen. 

 

 

andere dakpannen

Wil je nog even verder zoeken naar een dakpan? Bekijk deze vergelijkbare dakpannen!

Gebruikte Tuile du Nord
Nu beschikbaar

Gebruikte Tuile du Nord

Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle
Nu beschikbaar

Gebruikte OVH

Gebruikte Vlakke Mulden
Nu beschikbaar

Gebruikte Vlakke Mulden

Gebruikte Oude Holle Handvorm
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Handvorm

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

Herkenbare Sneldek dakpannen


De Sneldek dakpannen zijn te herkennen aan de rechthoekige vorm met een licht gebogen rand en het grote formaat. Zo kan deze pan, zoals de naam al zegt, snel gedekt worden en bespaart
het arbeidskosten. Ook kunnen er kosten bespaard worden met Sneldek dakpannen, omdat de grondstof beton is. Dit is goedkoper dan de keramische dakpannen die op de markt te vinden zijn.
Het beton zorgt er ook nog eens voor dat de Sneldek dakpannen licht van gewicht zijn. Sneldek dakpannen zijn dus niet alleen goedkoop, maar zeker ook functioneel!
 

De populaire gebruikte Sneldek dakpannen


Tegenwoordig zijn er ook gebruikte Sneldek dakpannen te vinden in ons assortiment. Hoewel de Sneldek dakpannen al sinds begin twintigste eeuw op de markt zijn,
werden ze populair in de jaren ’50 van de vorige eeuw. Vanwege de wederopbouw en het grote woningtekort was het nodig om zoveel mogelijk goedkope woningen te bouwen.
Dit zie je terug in het huidige dakenlandschap van Nederland, waar veelal betonnen dakpannen zijn gebruikt. De vraag naar gebruikte Sneldek dakpannen is groot, vanwege
de dakreparaties en dakrenovaties die gedaan worden aan de huizen uit de tweede helft van vorige eeuw. Vaak wordt er bij het aanleggen van zonnepanelen gekeken of er nog
gebruikte Sneldek dakpannen nodig zijn voor het vervangen van enkele dakpannen. Door gebruikte Sneldek dakpannen te gebruiken, valt de reparatie of renovatie aan het dak minder op.
 

Sneldekker dakpan ook nieuw verkrijgbaar


De Sneldekker dakpan heeft een strakke uitstraling en ziet er modern uit op het dak. Er zijn verschillende fabrikanten, zoals Monier en Wienerberger, die deze dakpan produceren. De Sneldekker dakpan is
nieuw te verkrijgen uit onze voorraad. Bij grote bestellingen kunnen wij ook fabrieksleveringen verzorgen. De efficiënte Sneldekker dakpan is er in veel verschillende formaten en kleuren
om ieder soort renovatieproject te voorzien van de juiste dakpannen.


 

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg