Gebruikte oude holle handvorm.jpg
Gebruikt oude holle handvorm.jpg
Gebruikte oude holle handvorm.jpg
Gebruikt oude holle handvorm.jpg

Gebruikte Oude Holle Handvorm

Nu beschikbaar

OUDE HOLLE HANDVORM

 

De Oude Holle handvorm is een rustieke en historische, golvende dakpan die al eeuwen in ons straatbeeld te zien is. De dakpan heeft een rijke geschiedenis als de eerste Nederlandse dakpan.
In België is de Oude Holle beter bekend als Boomsepan. Vroeger werd de Oude Holle met de hand gemaakt, maar tegenwoordig gebeurt dat machinaal.
Hierdoor bestaan er tegenwoordig twee soorten: de Oude Holle machinaal en de Oude Holle handvorm.
Dankzij zijn authentieke uitstraling, wordt deze dakpan veel toegepast op monumenten en monumentale woningen.

 

 

andere dakpannen

Wil je nog even verder zoeken naar een dakpan? Bekijk deze vergelijkbare dakpannen!

Gebruikte Tuile du Nord.jpg
Nu beschikbaar

Gebruikte Tuile du Nord

Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle.jpg
Nu beschikbaar

Gebruikte OVH

Gebruikte Vlakke Mulden.jpg
Nu beschikbaar

Gebruikte Vlakke Mulden

Gebruikt oude holle machinaal (2).jpg
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Machinaal

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

Oud Hollandse dakpannen voor traditionele daken


Op zoek naar authentieke Oud Hollandse dakpannen voor je renovatie-, restauratie- of nieuwbouwproject? Oud Hollandse dakpannen zijn een traditionele vorm van dakbedekking.
Ze worden ook wel Oude Holle dakpannen genoemd. Ze zijn de oudste soort dakpannen die in Nederland te vinden zijn. De dakpan wordt daarom veelal toegepast op
daken van zeer oude panden en woningen.
 

Grote voorraad gebruikte oud hollandse dakpannen


De Oud Hollandse dakpannen zijn verkrijgbaar uit onze grote voorraad gebruikte en tweedehands dakpannen, maar ook de nieuw geproduceerde varianten van deze dakpannen zijn verkrijgbaar bij ons.
Zo kunnen de Oud Hollandse dakpannen aangevuld worden met de dakpannen uit onze voorraad, om de authenticiteit van het dak te behouden. Maar er kan ook gekozen worden voor
een klassieke uitstraling op het dak van een woning met nieuwe dakpannen.
 

Samen op zoek naar de juiste Oud Hollandse dakpan


Door de vele fabrikanten van dakpannen die er afgelopen eeuwen zijn geweest, kan het een zoektocht zijn naar de juiste dakpan met het juiste formaat. Luijtgaarden kan daarbij helpen.
Onze voorraad aan gebruikte Oudhollandse dakpannen is volledig uitgesorteerd op maatvoering en geclassificeerd op kwaliteit. Met onze expertise en ervaring staan wij garant voor de dakpannen
van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de specifieke wensen en eisen voor jouw project.

 

Direct in je mailbox

Vraag het pAnnenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg