Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle
Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle

Gebruikte OVH

Nu beschikbaar

OVH

 

De Opnieuw Verbeterde Holle (OVH) is een traditionele en echt typische Nederlandse dakpan.
Hij is te herkennen aan zijn diepe golf en waterkeringen aan de boven- en zijkant. Door de diepe golf geeft de OVH een authentieke Nederlandse uitstraling.
Dankzij deze uitstraling is de OVH goed toe te passen op nieuwbouw en monumenten.
De OVH is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; met een traphoek en met een schuine hoek.

 

 

andere dakpannen

Wil je nog even verder zoeken naar een dakpan? Bekijk deze vergelijkbare dakpannen!

Gebruikte Tuile du Nord
Nu beschikbaar

Gebruikte Tuile du Nord

Gebruikte Vlakke Mulden
Nu beschikbaar

Gebruikte Vlakke Mulden

Gebruikte Oude Holle Handvorm
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Handvorm

Gebruikt Oude Holle Machinaal natuurrood
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Machinaal

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

Typisch Hollandse OVH dakpannen


De bekende OVH dakpannen, ook wel Opnieuw Verbeterde Holle genoemd, zijn een afstammeling van de Holle dakpan en passen perfect in het typische Hollandse dakenlandschap.
Er zijn allerlei varianten van de OVH dakpan, waardoor deze bij iedere soort bouwstijl is toe te passen. Met de Koramic OVH Klassiek dakpan ga je voor authenticiteit en historie.
De Monier OVH 206 dakpan is geschikt voor een traditionele bouwstijl. Juist een bouwstijl met moderne twist kan ook kiezen voor een OVH vario dakpan van Koramic.
 

Verschillende afmetingen van de OVH dakpan


Benieuwd naar de exacte afmetingen van onze OVH dakpannen? Onze OVH dakpannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat jij altijd de perfecte pasvorm voor het dak kunt vinden.
Daarnaast kun je ook kiezen voor een OVH dakpan die een variabele latafstand heeft, zoals de OVH Vario. Deze dakpan kan goed worden toegepast op dakrenovaties,
waarbij de breedte en lengte van het dak al vast staan. Zo hoeft de OVH dakpan niet gezaagd te worden om aan de afmetingen te voldoen. Ook is het mogelijk om een oude OVH dakpan
uit onze voorraad te kopen die de juiste afmeting heeft. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.
 

Veel keuze aan OVH pannen


De OVH pan bestaat al zeer lang, waardoor er veel verschillende modellen zijn. Onze voorraad oude pannen bestaat uit verschillende fabrikanten, zoals D. van Oordt, Gebroeders Laumans,
Gebroeders Teeuwen, Janssen-Dings, Narvik en Russel Tiglia. De OVH pan is in veel verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar, zoals matzwart verglaasd, leikleur mat engobe,
natuurrood, blauw gesmoord, vieilli afwerking, zwart glazura of donkerbruin. De OVH pan is bij ons beschikbaar als nieuwe pan, maar wij beschikken ook over een grote voorraad tweedehands pannen.
Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.


 

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg