Gebruikte Vlakke Mulden
Gebruikte Vlakke Mulden

Gebruikte Vlakke Mulden

Nu beschikbaar

VLAKKE MULDEN

     

De Vlakke Mulden is een vlakke, evenwichtige en solide dakpan. Hij is te herkennen aan een tussenrib die de dakpan scheidt in twee afzonderlijke goten.
Hierdoor geeft de Vlakke Mulden een unieke verticale belijning op het dak. De Vlakke Mulden is de meest toegepaste dakpan voor boerderijen en boerenschuren.
De Vlakke Mulden is ook bekend onder de naam Holle Mulden. Echter heeft deze dakpan geen twee afzonderlijke goten maar één grootte goot.
Daarnaast is de Vlakke Mulden er in een 2- en 3-kops uitvoering.

 

 

andere dakpannen

Wil je nog even verder zoeken naar een dakpan? Bekijk deze vergelijkbare dakpannen!

Gebruikte Tuile du Nord
Nu beschikbaar

Gebruikte Tuile du Nord

Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle
Nu beschikbaar

Gebruikte OVH

Gebruikte Oude Holle Handvorm
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Handvorm

Gebruikt Oude Holle Machinaal natuurrood
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Machinaal

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

De vele verschillende Vlakke dakpannen


De Vlakke dakpannen worden aan het einde van de 19e eeuw gemaakt en komen dan langzaam vanuit Duitsland ook op Nederlandse bodem terecht. Er zijn op dat moment veel
dakpanfabrikanten die allemaal een eigen kijk hadden op de verschillende soorten dakpannen. Zo ook de Vlakke pan. In Nederland kennen wij andere vlakke modellen zoals de Platte Fries,
Van Helderpan, Oegstgeester dakpan, Lucas Ijsbrandszpan, Rijnland en de Flachdach. De Vlakke dakpannen worden op zowel traditionele daken als moderne panden toegepast.
Deze dakpan wordt veel gebruikt op boerderijen en schuren, maar ook op een nieuwe woning misstaat de Vlakke pan niet.
 

Onze Vlakke Mulden dakpan en al zijn variaties


De Vlakke Mulden dakpan komt uit Duitsland, ook wel de ‘Doppelmuldenfalzziegel’ genoemd. Letterlijk betekent dit dubbele goot sluitpan. De Vlakke Mulden heeft dus ook 
twee goten met daarnaast en daartussen vlakke delen. De Vlakke Mulden dakpan heeft een groot formaat en zeker de oude dakpannen zijn in verschillende maatvoeringen te vinden. Het is daarom altijd
handig om te controleren om welke fabrikant en afmetingen het gaat voordat je nieuwe dakpannen koopt. Luijtgaarden kan daarbij helpen. Vraag een offerte aan, vervolgens adviseren en zoeken wij
de juiste Vlakke Mulden dakpannen voor jouw project.
 

Onze nieuwe Vlakke Mulden dakpannen zijn er in verschillende variaties van fabrikanten als Monier, Wienerberger en Nelskamp. Zij produceren onder andere
de Vlakke Mulden dakpannen; D-15-U, D-13-U en Standard Mulden. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, zoals rood, blauw, zwart, grijs en antraciet.

 

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg