WIJ HELPEN BIJ JOUW DAKREPARATIE

Een pannendak dat niet waterdicht is, dakpannen die kapot zijn gegaan bij het leggen van zonnepanelen of dakpannen die van het dak zijn gewaaid tijden een storm; het zijn allemaal voorbeelden van kleine dakreparaties die op korte termijn moeten worden opgelost. Ook in het geval van dakreparatie ben je bij Luijtgaarden aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in dakpannen en kunnen adviseren over nieuwe en gebruikte dakpannen en alle toebehoren die komen kijken bij een reparatie aan een hellend dak. 

_MG_9644.jpg

DAKPANNEN EN TOEBEHOREN VOOR PANNENDAK REPARATIE

Gebruikt Oude Holle Machinaal schuin

Voor een reparatie aan het pannendak is vaak maar een klein aantal dakpannen nodig. Dit is bij Luijtgaarden geen enkel probleem! Ieder type nieuwe dakpan bieden wij namelijk ook per stuk aan. De meest gangbare modellen, die in het Nederlandse dakenlandschap worden toegepast, kunnen wij zelfs direct vanuit voorraad leveren. Bovendien liggen er op ons terrein ongeveer vier miljoen gebruikte dakpannen, gesorteerd op merk, kleur, maat en verpakt op pallets. Dankzij ons voorraadsysteem hebben we altijd een actueel overzicht van de productbeschikbaarheid van de betreffende dakpan. Hierdoor kunnen we onze klanten snel van dienst zijn. Uiteraard leveren we ook alle soorten toebehoren voor reparatie aan het hellende dak, waaronder dakisolatiemateriaal, ondervorsten en panlatten. 

passie

een wereld zonder afval en uitval

duurzaam

hergebruik van oude dakpannen

sociaal

kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood_NO_BG.png

DAKTOEBEHOREN

Daktoebehoren zijn minstens zo belangrijk als goede dakpannen. Daarom leveren wij alle soorten toebehoren voor het hellende dak, zoals dakisolatiemateriaal, ondervorsten, panlatten, etc. Hierbij houden we altijd rekening met onder andere de draagconstructie en bijvoorbeeld de aansluiting met het dak van de buren.

Bekijk assortiment

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Benieuwd naar de projecten waar wij onze partners al bij hebben geholpen? Neem een kijkje bij onderstaande projecten of klik door om alle projecten te bekijken.

Bekijk alle projecten
Renovatie-66-woningen-Numansdorp-2.jpg

RIEN WEIJERS DAKWERKEN

RENOVATIE 66 WONINGEN - NUMANSDORP

In opdracht van Rien Weijers Dakwerken hebben wij voor 66 woningen in Numansdorp nieuwe dakpannen geleverd. Er is gekozen voor een keramische dakpan, namelijk de Modula natuurrood+ van Wienerberger. De keuze voor dit model heeft ervoor gezorgd dat de daken weer een mooie, tijdloze uitstraling hebben gekregen mét 30 jaar garantie van de fabrikant. Naast het leveren van de nieuwe dakpannen zijn er ook dakpannen ingeruild waar mogelijk.

Bekijk project

Renoveren met een circulair tintje

HET LUIJTGAARDEN CIRCULAIR RENOVEREN CERTIFICAAT

Wanneer het restaureren van een pannendak op duurzame wijze wordt gedaan, komt het betreffende project in aanmerking voor certificering. Dit certificaat is binnen het project door iedere ketenpartner aan te vragen en dient als bewijsstuk voor het circulair renoveren van een pannendak. Er zijn verschillende certificaten voor de verschillende manieren van werken met een significante besparing van milieukosten en een reductie van CO2 als belangrijkste vereisten. Afhankelijk van de werkwijze, kunnen wij voor projecten verschillende duurzaamheidscertificaten uitgeven.

Vraag de folder aan

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het circulair restaureren van een dak? Vraag dan onze folder aan. Daarin lees je alles over onze circulaire visie en hoe we volgens de laatste circulaire maatstaven werken. Vul je gegevens in en ontvang de folder direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

NEEM CONTACT OP
DJI_0141.jpg