Dakvoetafwerking-Combidakvoetprofiel-140mm-zwart.jpg
Dakvoetafwerking-Combidakvoetprofiel-125mm-antraciet.jpg
Dakvoetafwerking-Combidakvoetprofiel-125mm-rood.jpg
Dakvoetafwerking-Vogelschroot-kunststof-rood.jpg
Dakvoetafwerking-Vogelschroot-kunststof-zwart.jpg
DAKVOE~1.JPG
Dakvoetafwerking-Combidakvoetprofiel-140mm-zwart.jpg
Dakvoetafwerking-Combidakvoetprofiel-125mm-antraciet.jpg
Dakvoetafwerking-Combidakvoetprofiel-125mm-rood.jpg
Dakvoetafwerking-Vogelschroot-kunststof-rood.jpg
Dakvoetafwerking-Vogelschroot-kunststof-zwart.jpg
DAKVOE~1.JPG

Dakvoetafwerking

Nu beschikbaar

Een goede dakvoetconstructie is essentieel voor een goede ventilatie van de dakspouw. Daarnaast zorgt de juiste dakvoetafwerking er ook voor dat er geen ongedierte onder het dak kan komen.

Combi dakvoetprofiel

Dakvoetprofielen zorgen voor een mooie afwerking en bescherming tegen regen, wind en stuifsneeuw. Vogels, ratten en muizen worden geweerd met het Koramic combidakvoetprofiel, de vogelschroot of de vogelmuisschroot.

Vogelschroot

De toepassing van een vogelschroot zorgt ervoor dat vogels, muizen en ratten zich niet tussen het dakbeschot en het pannendak kunnen nestelen. In ons assortiment zijn vogelschroot en vogelmuisschroot met dubbele kam te vinden in verschillende kleuren.

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

andere daktoebehoren

Wil je nog even verder zoeken naar daktoebehoren? Bekijk deze andere toebehoren voor het hellende dak!

NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood.jpg
Nu beschikbaar

Ondervorst

De ondervorst is de afdekking van de nok, onder de vorstpannen. Ondervorst wordt ook wel ruiterrol of hoekkeperband genoemd. Om dieren, bladeren, regen en sneeuw te weren, is een buigzame, brede…

Verankering-Panhaak-VHvariabel.png
Nu beschikbaar

Verankering

Onder verankering verstaan we alle producten die worden gebruikt om dakpannen veilig en betrouwbaar aan het dak vast te maken. Er is een verscheidenheid aan producten die verschillen in toepassing of…

Nok-Hoekkeper-Euro-vorsthaak-halfronde-vorst-rood.png
Nu beschikbaar

Vorstbeugel

Met een vorstbeugel veranker je eenvoudig je vorsten. Met een vorstbeugel ben je zeker dat de vorsten niet verschuiven.

Onderdakfolies_Classic_Super_2S.jpg
Nu beschikbaar

Onderdakfolies

Onderdakfolies zijn waterkerende, dampopen membranen die toegepast worden op hellende daken en aan gevels met dakpannen. De onderdakfolie breng je direct aan op het dakbeschot of op de tengels.

Breakpoint

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg