Aansluiting-Kilgoot-kunststof-rood.jpg
Aansluiting-Kilgoot-10m-kunststof-zwart.jpg
Aansluiting-KoraFlex-Plus-300mm-5m-grijs.jpg
Aansluiting-KoraFlex-Plus-300mm-5m-rood.jpg
Aansluiting-KoraFlex-Plus-300mm-5m-zwart.jpg
Aansluiting-Renovatie-koppelelement-antraciet.jpg
Aansluiting-Kilgoot-kunststof-rood.jpg
Aansluiting-Kilgoot-10m-kunststof-zwart.jpg
Aansluiting-KoraFlex-Plus-300mm-5m-grijs.jpg
Aansluiting-KoraFlex-Plus-300mm-5m-rood.jpg
Aansluiting-KoraFlex-Plus-300mm-5m-zwart.jpg
Aansluiting-Renovatie-koppelelement-antraciet.jpg

Aansluitingen

Nu beschikbaar

Er zijn verschillende daktoebehoren voor de aansluitingen van het dak. Alternatieven op loodafwerkingen zijn zeer populair en dus ook in ons assortiment te vinden. Daarnaast zorgt een goede aansluiting tussen twee verschillende daken ook voor een lekkagevrij dak. Dus ook bij een enkele dakrenovatie, waar de buren een ander dak behouden, kun je met deze daktoebehoren alles waterdicht en netjes afleveren.

Kilgoot

De kilgoot of kielgoot is de goot die ter plaatse van de kilkeper wordt aangebracht. Deze goten lopen meestal schuin af en bevinden zich in de overgang tussen twee naar binnen gerichte dakvlakken (de kil).

Renovatie-koppelelement

Bij daken met verschillende dakpansoorten of hoogteverschil kan een renovatie-koppelelement worden ingezet voor een goede aansluiting tussen de daken. Ideaal voor renovatieprojecten waar niet alle woningen worden voorzien van nieuwe daken of isolatie.

Loodvervanger

Vroeger werd er veelal lood gebruikt als aansluiting tussen het dak en onder andere schoorstenen, dakkapellen en lichtkoepels. Tegenwoordig zijn er loodvervangers op de markt die duurzamer zijn en over langere tijd waterbestendiger zijn dan lood. Ook de toepassing van loodvervanger is erg gemakkelijk door de kleefzijde.

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

andere daktoebehoren

Wil je nog even verder zoeken naar daktoebehoren? Bekijk deze andere toebehoren voor het hellende dak!

NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood.jpg
Nu beschikbaar

Ondervorst

De ondervorst is de afdekking van de nok, onder de vorstpannen. Ondervorst wordt ook wel ruiterrol of hoekkeperband genoemd. Om dieren, bladeren, regen en sneeuw te weren, is een buigzame, brede…

Verankering-Panhaak-VHvariabel.png
Nu beschikbaar

Verankering

Onder verankering verstaan we alle producten die worden gebruikt om dakpannen veilig en betrouwbaar aan het dak vast te maken. Er is een verscheidenheid aan producten die verschillen in toepassing of…

Nok-Hoekkeper-Euro-vorsthaak-halfronde-vorst-rood.png
Nu beschikbaar

Vorstbeugel

Met een vorstbeugel veranker je eenvoudig je vorsten. Met een vorstbeugel ben je zeker dat de vorsten niet verschuiven.

Onderdakfolies_Classic_Super_2S.jpg
Nu beschikbaar

Onderdakfolies

Onderdakfolies zijn waterkerende, dampopen membranen die toegepast worden op hellende daken en aan gevels met dakpannen. De onderdakfolie breng je direct aan op het dakbeschot of op de tengels.

Breakpoint

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg