Monier

Sneldek

Specificaties

Merk

Monier

Model

Sneldek

Materiaal

Beton

Gewicht

4,50 kg

Latafstand

248mm

Werkende breedte

300 mm

Afmeting (bxl)

332 x 420 mm

Aantal m2

9,7 - 11,3 stuks

Minimale dakhelling

17,5°

Herkenbaar en vriendelijk

De Sneldek is een tijdloze betonpan die zijn sporen heeft verdiend. Hij wordt al tientallen jaren toegepast op woningen en levert een herkenbaar, vriendelijk dak op. Ook heeft de Sneldek een prima prijs-kwaliteitverhouding.

De Sneldek Classic is één van de meest toegepaste betondakpan in Nederland. Vooral in de jaren 70 is de Sneldek betondakpan van Monier massaal toegepast. Inmiddels wordt de betonpan al tientallen jaren toegepast op woningen. De tijdloze Sneldek Classic geeft een herkenbaar en vriendelijk accent aan woningen. De Sneldek Classic heeft een Novo+ afwerking, die voorzien is van een sterke afwerklaag in vijf verschillende kleuren. 

De Sneldek dakpannen met een Star afwerking hebben een hogere dichtheid van de toplaag dan de Sneldek Classic, waardoor deze goed bestand is tegen mosaanslag en vuil. Het is een sterkere versie van de Sneldekpan die lang zijn kleur en uiterlijk behoudt.

andere dakpannen

Tuile du Nord 44 natuurrood
Ook als gebruikte dakpan

KORAMIC

Tuile du Nord 44

  • Klein
  • Tijdloos
  • Nostalgisch

 

Postel Orage natuurrood naturel

MONIER

Postel Orage

  • Meerdere kleuren beschikbaar
Dubbele Stormpan SP-10 natuurrood

NELSKAMP

Dubbele stormpan

  • Meerdere kleuren beschikbaar
Oude Holle 451 natuurrood
Ook als gebruikte dakpan

KORAMIC

Oude Holle 451

  • Meerdere kleuren beschikbaar
Breakpoint

Daktoebehoren

NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood.jpg
Nu beschikbaar

Ondervorst

De ondervorst is de afdekking van de nok, onder de vorstpannen. Ondervorst wordt ook wel ruiterrol of hoekkeperband genoemd. Om dieren, bladeren, regen en sneeuw te weren, is een buigzame, brede…

Verankering Panhaak VH-variabel
Nu beschikbaar

Verankering

Onder verankering verstaan we alle producten die worden gebruikt om dakpannen veilig en betrouwbaar aan het dak vast te maken. Er is een verscheidenheid aan producten die verschillen in toepassing of…

Nok en Hoekkeper Euro vorsthaak halfronde vorst rood
Nu beschikbaar

Vorstbeugel

Met een vorstbeugel veranker je eenvoudig je vorsten. Met een vorstbeugel ben je zeker dat de vorsten niet verschuiven.

Onderdakfolies Classic Super 2S
Nu beschikbaar

Onderdakfolies

Onderdakfolies zijn waterkerende, dampopen membranen die toegepast worden op hellende daken en aan gevels met dakpannen. De onderdakfolie breng je direct aan op het dakbeschot of op de tengels.

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein liggen pakweg twee miljoen gebruikte dakpannen. Gesorteerd op merk, kleur, maat en natuurlijk schadevrij verpakt op pallets. Zo hebben wij bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Deze dakpannen kunnen nog gewoon het dak op en gaan nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval.

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
Rectangle 22.png

De Monier Sneldekpan voor efficiëntie in dakbedekking

 

Als het om dakbedekking gaat, is de Monier Sneldekpan het voorbeeld van een efficiënte en duurzame dakpan. Dit komt omdat de Monier Sneldekpan een grootformaat dakpan is en dus snel en makkelijk te leggen is op het dak. Op deze manier is de Monier Sneldekpan ook nog kostenbesparend. De Sneldek van Monier is er in verschillende versies, zoals de Classic, de Star en de Aerlox. De Star heeft een afwerking die ervoor zorgt dat de pan langer meegaat en de kleur beter behouden blijft. De Aerlox is een stuk lichter dan de Classic, wat minder belasting geeft voor de dakdekker en minder vervuilend is om te vervoeren. Zo is er een Monier Sneldekpan die bij ieder project past, of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een groot renovatieproject of een enkele woning, de Monier Sneldekpan biedt een combinatie van stijl en functionaliteit op het dak.

 

Kiezen voor Monier dakpannen

Als het gaat om esthetiek en stijl in dakbedekking, blinken Monier dakpannen uit. Door de verschillende modellen, kleuren en afwerkingen, is er een grote keuze aan stijlen voor het dak. Monier dakpannen zijn daarom goed inzetbaar in verschillende omgevingen met een diversiteit aan bouwstijlen. De kleur en structuur van deze dakpannen blijven goed behouden in verschillende weersomstandigheden en zijn daarmee een duurzame oplossing voor zowel particulieren als grote projecten. Bijna alle Monier dakpannen zijn bij ons verkrijgbaar op bestelling en vaak kunnen wij ook leveren vanuit ons assortiment. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

 

Andere dakpannen van monier

Naast de Sneldek dakpannen zijn er ook andere dakpannen van Monier beschikbaar bij Luijtgaarden. We hebben een uitgebreid assortiment met betonnen en keramische dakpannen in diverse formaten, kleuren en afwerkingen. Als onderdeel van BMI Group richt Monier zich in grote mate op de ontwikkeling en innovatie van het dakenlandschap. Zo blijven zij ontwikkelingen doorvoeren in bestaande dakpannen en innoveren zij met nieuwe dakpannen en daktoebehoren. Ontdek de veelzijdigheid van de dakpannen van Monier hier.

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
Rectangle 22.png