Gebruikt Flachdach blauw glanzend verglaasd
Gebruikt Flachdach blauw glanzend verglaasd dak
Gebruikt Flachdach blauw glanzend verglaasd dak 2
Gebruikt Flachdach blauw glanzend verglaasd
Gebruikt Flachdach blauw glanzend verglaasd dak
Gebruikt Flachdach blauw glanzend verglaasd dak 2

Gebruikte Koramic Narvik Flachdach

Nu beschikbaar

Koramic dakpannen


Koramic dakpannen staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Het brede assortiment zorgt ervoor dat de juiste dakpan voor jouw dak altijd te vinden is.
Koramic dakpannen van Wienerberger zijn speciaal door de combinatie van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen. Als marktleider in keramische dakpannen
biedt Wienerberger een breed scala aan dakpannen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast wordt er continu gewerkt aan de meest milieuvriendelijke
manier van het produceren van dakpannen. Zo blijven we duurzaam werken met oog op de toekomst.
 

Koramic narvik dakpannen


Een van de populaire opties binnen het assortiment van Koramic: de Koramic Narvik dakpannen. Koramic Narvik verwijst naar de fabrieken van Wienerberger in Tegelen
en Deest. In deze fabrieken worden al meer dan 100 jaar dakpannen geproduceerd en ook de huidige productielocaties van Wienerberger zijn nog op deze twee plekken te vinden.
De Koramic dakpannen die Wienerberger produceert in deze fabrieken worden daarom ook wel Koramic Narvik dakpannen genoemd.
 

KORAMIC NARVIK flachdachPan

De Koramic Narvik Flachdachpan is een platte dakpan met een wel. Deze Koramic Narvik heeft een afwerking in blauw verglaasd, of in het Noors: blå glaserad.
Deze Koramic Narvik dakpan is door de blauw verglaasde afwerking uitstekend bestand tegen alg- en mosvorming. Dit komt namelijk door het gladde oppervlak
dat is ontstaan door de verglazing. De Koramic Narvik Flachdachpan heeft een grootte van 42,1 cm lang bij 26,5 cm breed met een latafstand van ongeveer 360 mm.
Je hebt ongeveer 15 stuks per m² nodig. Nog een groot voordeel: vanaf een dakhelling van 10 graden is deze dakpan al te leggen!

 

 

andere dakpannen

Wil je nog even verder zoeken naar een dakpan? Bekijk deze vergelijkbare dakpannen!

Gebruikte Tuile du Nord
Nu beschikbaar

Gebruikte Tuile du Nord

Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle
Nu beschikbaar

Gebruikte OVH

Gebruikte Vlakke Mulden
Nu beschikbaar

Gebruikte Vlakke Mulden

Gebruikte Oude Holle Handvorm
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Handvorm

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg