Gebruikt OVH zwart engobe
Gebruikt OVH zwart engobe dak
Gebruikt OVH zwart engobe dak 2
Gebruikt OVH zwart engobe
Gebruikt OVH zwart engobe dak
Gebruikt OVH zwart engobe dak 2

Gebruikte D. van Oordt OVH

Nu beschikbaar

D. VAN OORDT OVH dakPan

 
De D. van Oordt OVH dakpan is een veelvoorkomend model in Nederland. Deze Keramische OVH van Oordt wordt al lange tijd gemaakt en tot op
de dag van vandaag veelvuldig toegepast. De Opnieuw Verbeterde Holle is, zoals de naam zegt, een verbetering op de authentieke Oude Holle dakpan.
Door boven- en zijsluitingen zijn deze strakker en makkelijker te leggen. Daarnaast behouden zij wel de authentieke landelijke uitstraling waar
de OVH en Oude Holle bekend om staan. De uitvoering zwart engobe zorgt er voor dat het oppervlak wat gladder wordt waardoor er lastiger
alg- en mosvorming kan ontstaan. Door de extra kleilaag welke er overheen zit ontstaat er een andere kleur én zorgt dit voor een egaler oppervlak.
De D. van Oordt OVH dakpan heeft een afmeting van 36,5 cm lang en 25,5 cm breed met een latafstand van ongeveer 315 mm. Je hebt ongeveer
16 stuks nodig per m².

 

 

andere dakpannen

Wil je nog even verder zoeken naar een dakpan? Bekijk deze vergelijkbare dakpannen!

Gebruikte Tuile du Nord
Nu beschikbaar

Gebruikte Tuile du Nord

Gebruikte Opnieuw Verbeterde Holle
Nu beschikbaar

Gebruikte OVH

Gebruikte Vlakke Mulden
Nu beschikbaar

Gebruikte Vlakke Mulden

Gebruikte Oude Holle Handvorm
Nu beschikbaar

Gebruikte Oude Holle Handvorm

Breakpoint

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

BESTE PRIJS AANVRAGEN? BINNEN 24 UUR REACTIE!

 

Vul hier je gegevens en aanvraag zo compleet mogelijk in, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt. Wij kunnen je altijd vrijblijvend adviseren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Let op! De velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
Sleep je bestanden hier

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg