NL_MKT_PHO_PSH_6020028_Kilgoot_kunststof_op_rol_rood.jpg
NL_MKT_PHO_PSH_6020029_Kilgoot_op_rol_10_m_kunststof_zwart.jpg
NL_MKT_PHO_PSH_6020028_Kilgoot_kunststof_op_rol_rood.jpg
NL_MKT_PHO_PSH_6020029_Kilgoot_op_rol_10_m_kunststof_zwart.jpg

Kilgoot

Nu beschikbaar

De kilgoot of kielgoot is de goot die ter plaatse van de kilkeper wordt aangebracht. Deze goten lopen meestal schuin af en bevinden zich in de overgang tussen twee naar binnen gerichte dakvlakken (de kil).

Gebruikte dakpannen

GA VOOR DE DUURZAME OPLOSSING

Op ons terrein in Standdaarbuiten liggen ruim twee miljoen gebruikte dakpannen. Alle dakpannen zijn gesorteerd op merk, kleur, maat en allemaal schadevrij verpakt op pallets. Dankzij deze ruime voorraad hebben we bijna altijd de juiste gebruikte dakpannen op voorraad liggen. Dankzij strenge kwaliteitscontrole zijn onze gebruikte dakpannen zeer geschikt om opnieuw het dak op te gaan en gaan ze nog lang mee. Zo werken wij aan een wereld zonder afval!

BEKIJK GEBRUIKTE DAKPANNEN
_MG_9403.jpg

andere daktoebehoren

Wil je nog even verder zoeken naar daktoebehoren? Bekijk deze andere toebehoren voor het hellende dak!

NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood.jpg
Nu beschikbaar

Ondervorst

De ondervorst is de afdekking van de nok, onder de vorstpannen. Om dieren, bladeren, regen en sneeuw te weren, is een buigzame, brede strook nodig. Voor ventilatie moet deze strook, de ondervorst,…

NL_MKT_PHO_PSH__Tikpanhaak_nr_212_rvs_6060521.jpg
Nu beschikbaar

Panhaak

Dakpannen moeten volgens de huidige regelgeving verankerd worden met panhaken. Voor de juiste verankering is het extra belangrijk om de juiste panhaak te kiezen. Hiervoor kun je uiteraard vertrouwen…

NL_MKT_PHO_PSH_6060075_Vorstbeugel_hoekige_vorst_zwart.jpg
Nu beschikbaar

Vorstbeugel

Met een vorstbeugel veranker je eenvoudig je vorsten. Met een vorstbeugel ben je zeker dat de vorsten niet verschuiven.

NL_MKT_PHO_PSH_6100004_onderdakfolie_Classic_Super_2S.jpg
Nu beschikbaar

Folie

Waterkerende, dampopen membranen voor toepassing op hellende daken en aan gevels met dakpannen. De folie breng je direct aan op het dakbeschot of op de tengels.

Breakpoint

Direct in je mailbox

Vraag het pannenboek aan


Ons pannenboek is een overzicht van de meest voorkomende dakpanmodellen. Hierin beschrijven we de dakpan, geven we de specificaties op, benoemen we de mogelijke (oude) fabrikanten en geven we de algemene voorraadinformatie aan. Vul je gegevens in en ontvang het pannenboek direct in je mail.

*
*
*
*
*
*

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg