fbpx
Traineeship2021-06-07T08:26:19+00:00

TRAINEESHIP

Locatie Standdaarbuiten (Noord-Brabant)
Uren per week 40
SOLLICITEER DIRECT

JE CARRIÈRE EEN VLIEGENDE START GEVEN? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Wij laten zien dat een supertoffe functie met veel ontwikkelkansen binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien in eerste instantie denk je; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd bij dit eigentijdse, energieke bedrijf. Hier zijn veel jonge honden aan het werk, (samen)werken en plezier gaan hand in hand! Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Past dat? Mooi. Dan kun je nu verder lezen.

Het kan zijn dat jij al heel specifiek weet welke kant je op wil in je carrière, top! Maar het is ook helemaal prima als jij jouw carrière pad nog niet helemaal tot in detail hebt uitgetekend. In beide gevallen ben je bij Luijtgaarden aan het juiste adres. Met ons hbo/wo traineeship krijg jij alle middelen van ons ter beschikking om je te kunnen specialiseren binnen het vakgebied van jouw uiteindelijke keuze. Van commerciële tijger tot logistiek wonder, van financieel specialist tot teamleider, je kunt alle kanten op. Samen gaan we uitzoeken welke richting het beste bij jouw persoonlijkheid, talenten en ambities aansluit.

Wij geloven erin dat de werkvloer de beste leerschool is, dus het is voor ons niet de belangrijkste vraag in welk gebied jij jouw prachtige bachelor of master diploma hebt behaald.  Met welke achtergrond mogen wij jou verwelkomen?

DE BAAN

De eerste zes maanden mag jij vol enthousiasme werkervaring op doen binnen al onze aandachtsgebieden: commercie en marketing, logistiek, finance en staf. Als we vervolgens weten in welke richting jij jezelf het beste kunt ontwikkelen ligt de bal bij jou! Je mag jezelf in de gekozen richting optimaal laten zien. Na ongeveer 10 maanden nemen we gezamenlijk de beslissing: zijn we een match? In dat geval zetten we je contract voort en kun je je verder ontwikkelen binnen het gekozen carrièregebied. Naast je fulltime werkzaamheden doe je ook aan zelfstudie en is er continu aandacht voor jouw talentontwikkeling, zowel op vaardigheid  als op het gebied van kennis.

Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw ontwikkeling centraal staat, voldoende doorgroeimogelijkheden zijn én zijn goede arbeidsvoorwaarden daarbij ook belangrijk voor jou? Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR adviseur.

WIE BEN JIJ?

Allereerst zoeken wij trainees die enthousiast zijn (of kunnen worden) over het werk dat Luijtgaarden doet en de manier waarop we dat doen. Omdat we een breed werkgebied hebben is voor ons opleidingsrichting van minder groot belang en kun je met alle opleidingsrichtingen solliciteren. Wel zijn er een aantal meer specialistische achtergronden waar we specifiek in geïnteresseerd in zijn vanwege het werk dat we als Luijtgaarden te doen hebben. Denk hierbij aan: commercie, marketing, finance, logistiek, innovatie en duurzaamheid.

Je hebt er een gezonde kop verstand op staan, dat heb je al bewezen door het behalen van je diploma. Dit gezonde (soms boeren-) verstand hebben we hard nodig! Verder zijn er een nog aantal talenten die wij belangrijk vinden en zoeken in de toekomstige trainees. Die talenten zijn: betrokkenheid en gedrevenheid, pro-activiteit, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, makkelijk contact maken met mensen, omgevings- en organisatie bewust zijn,  gedreven zijn om te willen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je bent daarnaast 40 uur per week beschikbaar en een starter op de arbeidsmarkt. Je hebt nooit eerder deelgenomen aan een traineeship en bent recent afgestudeerd (maximaal 4 jaar geleden afgestudeerd).

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Luijtgaarden is een aantrekkelijke werkgever met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de functie als trainee bieden we je het volgende:

  • Een uitdagend leertraject. Binnen deze organisatie kun je echt het beste uit jezelf halen. Opleiding en ontwikkeling wordt gestimuleerd en Luijtgaarden helpt je graag met persoonlijke doelen of ambities op gebied van scholing
  • Een arbeidscontract van 12 maanden met optie tot verlenging
  • Salaris van €2.500,- bruto, wat hoort bij een schaal 7 functie binnen de CAO van de HIBIN (handel in bouwmaterialen)
  • Laptop van de zaak, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
  • Je beschikt over 25 dagen vakantieverlof en 6 dagen ATV
  • We houden je graag gezond, daarom staat er in de kantine vers fruit voor je klaar
  • Leuke werknemerskortingen
  • Werken in een jong team met een gezellige en informele familiesfeer

WIE ZIJN WIJ?

Luijtgaarden is voor zakelijke klanten & particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor daken met gebruikte en nieuwe dakpannen. Wij zijn de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt zo’n 60 medewerkers en bestaat naast de vestigingen in het land uit een online- en fysiek salesteam, administratieve afdeling en logistieke afdeling. Luijtgaarden is circulaire speler in de markt waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming!

© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

GELDERLAND

Luijtgaarden Gelderland B.V.
Fonteinallee 22
6865 ND Doorwerth
Tel.: + 31 (0)6 82 81 48 09
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 8290 7847
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

WIJCHEN

Luijtgaarden Wijchen B.V.
Havenweg 34b
6603 AT Wijchen
Tel.: + 31 (0)6 82 81 48 86

info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN GELDERLAND
LUIJTGAARDEN BEST
LUIJTGAARDEN WIJCHEN