fbpx
Sales Traineeship2022-05-30T15:02:24+00:00

SALES TRAINEESHIP – STANDDAARBUITEN

Locatie Standdaarbuiten (Noord-Brabant)
Uren per week Fulltime (flexibel)

JE CARRIÈRE EEN VLIEGENDE START GEVEN? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Wij laten zien dat een superleuke commerciële functie met veel ontwikkelkansen binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien in eerste instantie denk je; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd bij dit eigentijdse, energieke bedrijf. Hier zijn veel jonge honden aan het werk, (samen)werken en plezier gaan hand in hand! Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Past dat? Mooi. Dan kun je nu verder lezen.

Je weet inmiddels dat commercie jou trekt, dat je blij wordt van het contact met klanten, in welke vorm dan ook. Dat je binnen dit brede vakgebied nog niet precies weet welk kant je op wil in je carrière is ook helemaal prima. Met ons commerciële traineeship HBO/WO krijg jij alle middelen van ons ter beschikking om je te kunnen specialiseren binnen het gebied van jouw uiteindelijke keuze. Samen gaan we uitzoeken welke richting het beste bij jouw persoonlijkheid, talenten en ambities aansluit.

Wij geloven erin dat de werkvloer de beste leerschool is, dus het is voor ons niet de belangrijkste vraag in welk gebied jij jouw prachtige bachelor of master diploma hebt behaald.  Met welke achtergrond mogen wij jou verwelkomen?

De eerste maanden mag jij vol enthousiasme werkervaring op doen binnen onze commerciële aandachtsgebieden: Sales en Sales support, Projecten, Concepten of onze webshop, alles kan aan bod komen. Als we vervolgens weten in welke richting jij jezelf het beste kunt ontwikkelen ligt de bal bij jou! Je mag jezelf in de gekozen richting optimaal laten zien. Na een half jaar nemen we gezamenlijk de beslissing: zijn we een match? In dat geval zetten we je contract voort en kun je je verder ontwikkelen binnen het gekozen carrièregebied. Naast je fulltime werkzaamheden doe je ook aan zelfstudie en is er continu aandacht voor jouw talentontwikkeling, zowel op vaardigheid  als op het gebied van kennis.

Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw ontwikkeling centraal staat, voldoende doorgroeimogelijkheden zijn én zijn goede arbeidsvoorwaarden daarbij ook belangrijk voor jou? Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze HR adviseur.

LUIJTGAARDEN

Luijtgaarden is voor zakelijke klanten & particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor daken met gebruikte en nieuw e dakpannen. Wij zijn de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt zo’n 60 medewerkers en bestaat naast de vestigingen in het land uit een online- en fysiek salesteam, administratieve afdeling en logistieke afdeling. Luijtgaarden is circulaire speler in de markt waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming!

WIE BEN JIJ?

Allereerst zoeken wij collega’s die enthousiast zijn (of kunnen worden) over het werk dat Luijtgaarden doet en de manier waarop we dat doen. Je hebt er een gezonde kop verstand op staan, dat heb je al bewezen door het behalen van je diploma. Dit gezonde (soms boeren-) verstand hebben we hard nodig! Verder zijn er een nog aantal talenten die wij belangrijk vinden en zoeken in de toekomstige trainees. Die talenten zijn: gevoel voor commercie, betrokkenheid en gedrevenheid, pro-activiteit, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, makkelijk contact maken met mensen, omgevings- en organisatie bewust zijn,  gedreven zijn om te willen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je bent daarnaast 40 uur per week beschikbaar en een starter op de arbeidsmarkt of toe aan een tweede stap. Je hebt nooit eerder deelgenomen aan een traineeship en bent recent afgestudeerd ( maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd).

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Luijtgaarden is een aantrekkelijke werkgever met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de functie als trainee bieden we je het volgende:

 • Een arbeidscontract van om te beginnen 6 maanden met optie tot verlenging
 • Laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Salaris van €2.500,- bruto, wat hoort bij een schaal 7 functie binnen de CAO van de HIBIN (handel in bouwmaterialen)
 • Vakantiegeld
 • Je beschikt over 25 dagen vakantieverlof en 6 dagen ATV
 • Uitdagend werk
 • Binnen deze organisatie kun je echt het beste uit jezelf halen. Opleiding en ontwikkeling wordt gestimuleerd en Luijtgaarden helpt je graag met persoonlijke doelen of ambities op gebied van scholing;
 • We houden je graag gezond, daarom staat er in de kantine vers fruit voor je klaar
 • Leuke werknemerskortingen;
 • Werken in een jong team met een gezellige en informele familiesfeer;

JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 82 90 78 47
infobest@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN BEST