fbpx
Meewerkstage Marketing & Communicatie2021-11-15T09:10:36+00:00

MEEWERKSTAGE MARKETING & COMMUNICATIE

Locatie Standdaarbuiten
Uren per week 40

BEDRIJFSINFORMATIE

Wij laten zien dat een supertoffe meewerkstage binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien in eerste instantie denk je; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd bij dit eigentijdse, buitengewoon jonge en energieke bedrijf als Luijtgaarden. Weinig oude rotten in het vak; nee bij ons vind je juist een team van jonge honden aan het roer waar slim (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Je krijgt hier namelijk de ruimte om ook strategisch binnen een open organisatiecultuur mee te denken op allerlei vlakken. Past dat? Mooi. Dan kun je nu verder lezen.

Luijtgaarden is voor zakelijke klanten en particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor daken met gebruikte en nieuwe dakpannen. Wij zijn de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt zo’n 50 medewerkers en bestaat uit een online- en fysiek salesteam, administratieve afdeling, logistieke afdeling en een marketingafdeling. Wij zijn de circulaire speler in de markt waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming!

Onze cultuur is vergelijkbaar met dat van een bedrijf in de pionierfase; work smart, play hard. Plezier in het werk staat centraal, er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en je kunt op allerlei vlakken meedenken in de organisatie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als meewerkstagiair marketing & communicatie ga jij jezelf bezighouden met het vermarkten van de ‘brand’ Luijtgaarden. Dat doe je door continue invulling te geven aan de marketingmix van het bedrijf. Zo word je verantwoordelijk voor het beheer van onze social media kanalen, denk je na over relevante content voor in de vakbladen en andere kanalen, houd je je bezig met online marketing en creëer je nieuwe campagnes om continue de aandacht van de primaire doelgroepen te trekken, zowel off- als online. Verder spar je continue met je manager over het optimaliseren van de klantreis en overtuig je andere collega’s binnen het bedrijf over jouw activiteiten.

FUNCTIE-EISEN

  • HBO Commerciële Economie, Marketing Management e.d. student;
  • Enthousiasme en gedrevenheid met passie voor marketing & communicatie;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding en bent niet bang je handen uit de mouwen te steken;
  • Je bent lekker proactief; – Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met Excel & Social Media is een pré;
  • Ervaring met Google Ads, Google Analytics, Bing Ads, AdMarkt en WordPress is een pré maar zeker niet noodzakelijk.

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast geraakt door deze vacature? Laat hier je gegevens achter of stuur een mail naar HR@luijtgaarden.nl.

JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

LEES OOK HET VERHAAL VAN BAS. JE VOORGANGER.

Bas Nieuwkoop, student Commerciele Economie aan de Avans Hogeschool in Breda heeft het afgelopen halfjaar stage gelopen bij Luijtgaarden op de Marketingafdeling. We hebben Bas in zijn laatste week gevraagd hoe hij zijn stageperiode heeft ervaren en hoe het vervolg eruit komt te zien. Klik hier om zijn verhaal te lezen.

© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 82 90 78 47
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN BEST