fbpx
Financial Controller2022-05-30T14:51:53+00:00

FINANCIAL CONTROLLER

Locatie Standdaarbuiten
Werkweek Fulltime (flexibel)

Wil jij het verschil maken? Je carrière verdiepen door een snel groeiend bedrijf verder te helpen ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dankzij een duidelijke strategie groeit Luijtgaarden snel in omzet- en klanten portfolio. De ambitie om kwalitatief en kwantitatief verder te groeien is groot. We verwachten van jou de ambitie om mee te groeien. Wil je goede ideeën of initiatieven aandragen die je zelfstandig wilt oppakken? Graag!

Als financial controller is geen dag hetzelfde. Je belangrijkste taak is om de afdelingen en de financieel directeur te voorzien van juiste en volledige financiële informatie. Daarnaast verricht je dagelijkse taken die voortkomen uit de financiële processen.

De sfeer bij dit eigentijdse en energieke bedrijf is informeel. Een jong enthousiast team waarbij (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden. Daarnaast moet je het leuk vinden om verder te kijken dan jouw functie alleen. Past dat? Mooi. Dan kun je nu verder lezen.

JOUW PROFIEL

Wij zoeken een financial controller die mee wil groeien met het bedrijf, je krijgt hiervoor ook alle ruimte en kansen. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Finance of Bedrijfseconomie. Je hebt een jaar of twee werkervaring en bent toe aan een volgende stap. Je hebt een goed financieel inzicht en loopt warm voor cijfers. Daarnaast sta je ook nog met je voeten in de klei en voer je de dagelijkse werkzaamheden met enthousiasme uit. Je bent communicatief vaardig en neemt medewerkers die minder bedreven zijn in het omgaan met de cijfers gemakkelijk mee in jouw duidelijke rapportages. Je krijgt alle ruimte om ook proactief concrete en praktische adviezen te geven op basis van jouw analyses. Je maakt onderdeel uit van het Finance team dat naast jou bestaat uit de administratieve medewerkers, een controller (die zich richt op ons ERP systeem en het verkrijgen van de juiste data) en de financieel directeur, aan wie je rechtstreeks rapporteert.

WAT GA JE DOEN?

 • Het behandelen van inkomende facturen
 • Kas controle
 • Voorbereiden van het samenstellen van de jaarrekening
 • Voorbereiden van tussentijdse rapportages
 • Verwerken van de financiële administratie van al onze vestigingen
 • Controle uitvoeren op aansluiting van alle financiële administratie onderling
 • Crediteuren- en debiteurenbeheer, alsmede cijfermatige analyse van de voorraad
 • Je zorgt samen met de betrokken teamleiders voor een goede voorbereiding van de begroting
 • Je hebt een signaleringsfunctie naar de financieel directeur aangaande de financiële positie en resultaten van het bedrijf
 • Je geeft proactief advies over het optimaliseren van financiële processen

De invulling is verder aan jou! Laat zien waar je ambitie ligt en dan is het aan ons om jouw kwaliteiten optimaal in te zetten.

JOUW NIEUWE WERKGEVER

Luijtgaarden is voor zakelijke klanten & particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor daken met gebruikte en nieuwe dakpannen. Luijtgaarden mag het predicaat Hofleverancier voeren en is de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen. Luijtgaarden is een circulaire speler in de markt waarbij het werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming!

Luijtgaarden telt zo’n 60 medewerkers en bestaat naast de verschillende vestigingen in het land uit een online- en fysiek salesteam inclusief de sales support afdeling, financiële afdeling, logistieke afdeling en stafafdelingen. Ons uitgangspunt: ‘Happy people, better business’. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten en optimaal kunnen functioneren en ontwikkelen, volgt het resultaat vanzelf!

HET AANBOD

Luijtgaarden is een aantrekkelijke werkgever met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de functie van Financial Controller bieden we je het volgende:

 • Je kunt jouw stempel drukken en veel impact hebben binnen de organisatie
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2700-€3200, laptop en mobiele telefoon en een goede pensioenregeling.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele uren
 • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 6 dagen ATV op basis van een fulltime contract. De vaste feestdagen ben je al vrij!
 • Binnen deze organisatie kun je echt het beste uit jezelf halen. Opleiding en ontwikkeling wordt gestimuleerd en Luijtgaarden helpt je graag met persoonlijke doelen of ambities
 • We houden je graag gezond, daarom staat er in de kantine vers fruit voor je klaar
 • Werken in een jong team met een gezellige en informele sfeer

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast geraakt door deze vacature? Laat hier je gegevens achter of stuur een mail naar HR@luijtgaarden.nl.

We werven onze nieuwe collega’s graag zelf; acquisitie door werving- en selectiebureaus n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 82 90 78 47
infobest@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN BEST