fbpx
Commercieel Binnendienst Medewerker2022-07-07T06:20:19+00:00

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERKER

Locatie Best
Werkweek 32 – 40 uur (flexibel)

Voor onze vestiging in Best zijn wij op zoek naar jou!

Wij laten zien dat een supertoffe veelzijdige hands-on functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien denk je in eerste instantie; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd bij dit eigentijdse, energieke bedrijf. Hier zijn veel jonge honden aan het werk, (samen)werken en plezier gaan hand in hand! Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Past dat? Mooi. Dan kun je nu verder lezen.

Werken bij Luijtgaarden betekent vrijheid en een open, informele cultuur. Wij zijn resultaatgericht en werken continu aan groei en verbetering. Zo ook bij onze vestiging in Best. Deze draait op een zelfsturend team, wat veel vrijheid geeft.  Plezier in het werk staat centraal, er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en je kunt op allerlei vlakken meedenken in de organisatie. Voor de vestiging in Best zoeken wij een binnendienst medewerker die het team kan versterken en aanvullen.

Luijtgaarden is voor zakelijke klanten & particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor daken met gebruikte en nieuwe dakpannen. Wij zijn de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt ruim 50 medewerkers en bestaat uit een online- en fysiek salesteam, administratieve afdeling en logistieke afdeling. Luijtgaarden is circulaire speler in de markt waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming en zetten wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als binnendienst medewerker zit je nooit stil en is geen dag hetzelfde. Je komt in een team van 3 commerciële medewerkers en bent samen verantwoordelijk voor de verkoop. Het zwaartepunt van jouw taken zal liggen op ondersteuning bij en afhandeling van de verkoop. Daarnaast sta je klanten vooral telefonisch te woord. Soms zul je ze ook gastvrij ontvangen op de vestiging en ze aan een goede kop koffie helpen. In dit team staat persoonlijk contact, openheid en werken vanuit plezier hoog in het vaandel!

In deze functie kom je in contact met opdrachtgevers uit diverse markten binnen B2C en B2B. Daarmee zijn je gesprekken dan ook op verschillende niveaus en is schakelen dan ook belangrijk binnen je functie. Je steekt graag je handen uit de mouwen. Je ziet kansen en krijgt de ruimte om ze te benutten. Je bent verantwoordelijk voor binnenkomende opdrachten en afhandeling van orders. Daarnaast beantwoord je alle voorkomende vragen. Natuurlijk groei je binnen deze functie in het stukje productkennis en diensten. Dus je hoeft echt niet gelijk op expert niveau van dakpannen te beginnen.

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie vragen wij het volgende;

 • MBO4 werk/denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en enthousiasmerend vermogen;
 • Goede beheersing Nederlandse taal en basis Engels & Duits;
 • Commercieel en cijfermatig inzicht;
 • Ervaring op de binnendienst in een B2B omgeving is een pre maar zeker niet noodzakelijk;
 • Je werkt gestructureerd en werkt zaken graag netjes af;
 • Je bent lekker pro-actief en servicegericht;
 • Je houdt ervan om niet teveel stil te zitten achter je bureau maar vindt het juist ook leuk om klanten fysiek te begeleiden die op de vestiging komen; kopje koffie doen, een praatje maken, even het logistieke centrum induiken of rondleidingen geven.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een jong team in onze reeds geopende vestiging in Best met een gezellige en informele familiesfeer;
 • Een goed salaris op basis van ervaring;
 • Binnen deze organisatie kun je echt het beste uit jezelf halen. Opleiding en ontwikkeling wordt gestimuleerd en Luijtgaarden helpt je graag met persoonlijke doelen of ambities op gebied van scholing.

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast geraakt door deze vacature? Stuur dan je CV en korte motivatie op naar  HR@luijtgaarden.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0165-312489 en vragen naar Wieneke Nagtegaal. Wie weet tot snel!

We werven onze nieuwe collega’s graag zelf; acquisitie door werving- en selectiebureaus n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 82 90 78 47
infobest@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN BEST