fbpx
Accountmanager Binnendienst Doorwerth/Wijchen2020-05-27T11:30:32+00:00

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST – DOORWERTH/WIJCHEN

Locatie Gelderland (Doorwerth/Wijchen)
Uren per week 40
Dienstverband Permanent contract
SOLLICITEER DIRECT

BEDRIJFSINFORMATIE

Wij gaan open in Wijchen! Voor een nieuw te openen vestiging in Wijchen zijn wij op zoek naar jou!

Wij laten zien dat een supertoffe commerciële hands-on functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien in eerste instantie denk je; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd bij dit eigentijdse, buitengewoon jonge en energieke bedrijf. Weinig oude rotten in het vak; nee hier vind je juist een team van jonge honden aan het roer waar slim (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Je krijgt hier namelijk de ruimte om ook strategisch binnen een open organisatiecultuur mee te denken op allerlei vlakken. Past dat? Mooi. Dan kun je nu verder lezen.

Werken bij Luijtgaarden betekent vrijheid en een open cultuur. Wij zijn resultaatgericht en werken continu aan groei en verbetering. Zo ook bij onze nieuw te openen vierde vestiging in Wijchen. Dit draait op een zelfsturend team, wat veel vrijheid geeft in de open cultuur. De cultuur bij Luijtgaarden is vergelijkbaar met dat van een bedrijf in de pionierfase; work smart play hard. Plezier in het werk staat centraal, er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en doorgroei en je kunt op allerlei vlakken meedenken in de organisatie. Voor de vestiging in Wijchen zoeken wij een hands-on accountmanager die het team op de binnendienst kan versterken en die op termijn wil groeien in de organisatie.

Luijtgaarden is voor zakelijke klanten & particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor daken met gebruikte en nieuwe dakpannen. Wij zijn de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt zo’n 50 medewerkers en bestaat uit een online- en fysiek salesteam, administratieve afdeling en logistieke afdeling. Luijtgaarden is circulaire speler in de markt waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. Zo hebben wij voor iedere gebruikte dakpan een nieuwe bestemming en zetten wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als accountmanager op de binnendienst zit je nooit stil en is geen dag hetzelfde. Je komt in een team van 2 commerciële medewerkers en bent samen verantwoordelijk voor de verkoop. In dit team staat persoonlijk contact, openheid en werken vanuit plezier hoog in het vaandel!

In deze functie kom je in contact met opdrachtgevers uit diverse markten binnen B2C en B2B. Daarmee zijn je gesprekken dan ook op verschillende niveaus en is schakelen dan ook belangrijk binnen je functie. Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt de drive om samen met klanten en collega’s mooie deals te maken. Je ziet kansen en krijgt de ruimte om ze te benutten. Bij Luijtgaarden krijg je alle vrijheid om jouw taken op een prettige en boeiende manier uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor binnenkomende opdrachten, afhandeling van orders en het beantwoorden van vragen. Je gaat in gesprek met de klant zowel telefonisch als fysiek wanneer klanten naar de vestiging komen en geeft gedegen advies met goede koffie. Natuurlijk groei je binnen deze functie in het stukje productkennis en diensten. Dus je hoeft echt niet gelijk op expert niveau van dakpannen te beginnen. Naast je commerciële talen houd je actief bezig met nieuwe ontwikkelingen in de markt en kun je goed schakelen tussen logistiek en de klant.

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie vragen wij het volgende;

 • MBO4 of HBO werk/denkniveau;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en enthousiasmerend vermogen;
 • Goede beheersing Nederlands taal en basis Engels & Duits;
 • Commercieel en cijfermatig inzicht;
 • Ervaring op de binnendienst in een B2B ervaring is een pre maar zeker niet noodzakelijk;
 • Je bent lekker pro-actief en servicegericht;
 • Je houdt ervan om niet teveel stil te zitten achter je bureau maar vindt het juist ook leuk om klanten fysiek te begeleiden die op de vestiging komen; kopje koffie doen, een praatje maken, even het logistieke centrum induiken of rondleidingen geven.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een jong en nieuw team in onze reeds geopende vestiging in Wijchen met een gezellige en informele familiesfeer;
 • Een goed salaris op basis van ervaring;
 • Een functie op de binnendienst met groei naar de buitendienst;
 • Binnen deze organisatie kun je echt het beste uit jezelf halen. Opleiding en ontwikkeling wordt gestimuleerd en Luijtgaarden helpt je graag met persoonlijke doelen of ambities op gebied van scholing;
 • En tot slot kun je ook nog eens zelf meebepalen in de secundaire arbeidsvoorwaarden!

Ben je enthousiast geraakt door deze vacature? Stuur dan je CV en korte motivatie op naar HR@luijtgaarden.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0165-312489 en vragen naar Wieneke Nagtegaal. Wie weet tot snel!

© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

GELDERLAND (GESLOTEN)

Luijtgaarden Gelderland B.V.
Fonteinallee 22
6865 ND Doorwerth
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST (GESLOTEN)

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

WIJCHEN (GESLOTEN)

Luijtgaarden Wijchen B.V.
Havenweg 34b
6603 AT Wijchen
Tel.: + 31 (0)6 – 127 881 12

info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN GELDERLAND
LUIJTGAARDEN BEST
LUIJTGAARDEN WIJCHEN