fbpx
Werken bij2023-03-22T09:21:00+00:00

WERKEN BIJ LUIJTGAARDEN

Wij laten zien dat een supertoffe functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien denk je in eerste instantie; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd. Weinig oude rotten in het vak; nee bij ons vind je juist een team van jonge honden aan het roer waar slim (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Je krijgt hier namelijk de ruimte om ook strategisch binnen een open organisatiecultuur mee te denken op allerlei vlakken. Past dat? Mooi. Dan kun je nu kijken welke vacatures we open hebben staan!

ZATERDAG- EN VAKANTIEHULP

Tijd over en geld tekort?? Lekker bewegen terwijl je geld verdient? Ga nu aan de slag bij de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen. Wij zoeken extra handjes voor op de zaterdagochtend tussen 8.00u en 12.00u en ook in de vakanties.

BEKIJK VACATURE

SALES MEDEWERKER

Werken bij Luijtgaarden betekent vrijheid en een open, informele cultuur. Binnen het verkoopteam in Standdaarbuiten ben je samen met je collega’s hét eerste contact voor zowel particuliere klanten als zakelijke accounts. Zij zijn opzoek naar een nieuw dak, maar hebben nog geen enkel idee of denken soms exact te weten wat ze willen. Aan jou de schone taak om deze klanten te voorzien van het juiste advies en bovenal onze producten: nieuwe en/of gebruikte dakpannen!

BEKIJK VACATURE

LOGISTIEK MEDEWERKER / HEFTRUCKCHAUFFEUR

Geen suffe kantoorbaan voor jou! Na jouw inwerkperiode kan jij écht zeggen dat je allround bent en is geen een dag hetzelfde. Jij bepaalt! Dit geldt ook voor je ontwikkeling: jij bepaalt jouw groei in de organisatie. Je zult afwisselende werkzaamheden uitvoeren op gebied van laden, lossen, verzamelen van orders, heftruck rijden, controleren van dakpannen en leveringen. Je werkt voornamelijk lekker in de buitenlucht, aangezien de opslag grotendeels buiten is.

BEKIJK VACATURE
© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl