fbpx
Werken bij2021-06-24T12:03:11+00:00

WERKEN BIJ LUIJTGAARDEN

Wij laten zien dat een supertoffe functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien denk je in eerste instantie; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd. Weinig oude rotten in het vak; nee bij ons vind je juist een team van jonge honden aan het roer waar slim (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Je krijgt hier namelijk de ruimte om ook strategisch binnen een open organisatiecultuur mee te denken op allerlei vlakken. Past dat? Mooi. Dan kun je nu kijken welke vacatures we open hebben staan!

SALES MEDEWERKER – STANDDAARBUITEN

Binnen het verkoopteam in Standdaarbuiten ben je samen met je collega’s hét eerste contact voor zowel particuliere klanten als zakelijke accounts. Zij zijn opzoek naar een nieuw dak, maar hebben nog geen enkel idee of denken soms exact te weten wat ze willen. Aan jou de schone taak om deze klanten te voorzien van het juiste advies en bovenal onze producten: nieuwe en/of gebruikte dakpannen!

BEKIJK VACATURE

ALLROUND SALES MEDEWERKER – DOORWERTH/WIJCHEN

Als allround verkoopmedewerker zit je nooit stil en is geen dag hetzelfde. Je komt in een team van 2 commerciële medewerkers en bent samen verantwoordelijk voor de verkoop. In dit team staat persoonlijk contact, openheid en werken vanuit plezier hoog in het vaandel!

BEKIJK VACATURE

ALLROUND SALES MEDEWERKER – BEST

Wij zijn op zoek naar jou! Je wordt actief in onze vestiging in Best, maar bent bereid om ook op andere vestigingen bij te springen. Samen met je  team ben je verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt binnen de vestiging, je bent eigenlijk ondernemer binnen Luijtgaarden!

BEKIJK VACATURE

LOGISTIEK MEDEWERKER – STANDDAARBUITEN

Je werkt in een gezellig team van 8 logistiek medewerkers en 2 chauffeurs, waar je geheel zelfstandig je functie in mag richten. De voorraad dakpannen bij het bedrijf staat op 3,2 hectare. Je zult afwisselende werkzaamheden uitvoeren op gebied van laden, lossen, verzamelen van orders, heftruck rijden, controleren van dakpannen, leveringen en administratieve taken.

BEKIJK VACATURE

TRAINEESHIP – STANDDAARBUITEN

Wij geloven erin dat de werkvloer de beste leerschool is. Het kan zijn dat jij al heel specifiek weet welke kant je op wil in je carrière, top! Maar het is ook helemaal prima als jij jouw carrière pad nog niet helemaal tot in detail hebt uitgetekend. In beide gevallen ben je bij Luijtgaarden aan het juiste adres.

BEKIJK VACATURE

MEEWERKSTAGE MARKETING & COMMUNICATIE – STANDDAARBUITEN

Als meewerkstagiair marketing & communicatie ga jij jezelf bezighouden met het vermarkten van de ‘brand’ Luijtgaarden. Dat doe je door continue invulling te geven aan de marketingmix van het bedrijf. Ben jij dus op zoek naar een toffe stageplek vanaf medio september 2021? Solliciteer dan!

BEKIJK VACATURE
© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

GELDERLAND

Luijtgaarden Gelderland B.V.
Fonteinallee 22
6865 ND Doorwerth
Tel.: + 31 (0)6 82 81 48 09
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 8290 7847
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

WIJCHEN

Luijtgaarden Wijchen B.V.
Havenweg 34b
6603 AT Wijchen
Tel.: + 31 (0)6 82 81 48 86

info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN GELDERLAND
LUIJTGAARDEN BEST
LUIJTGAARDEN WIJCHEN