fbpx
Werken bij2022-04-26T13:29:24+00:00

WERKEN BIJ LUIJTGAARDEN

Wij laten zien dat een supertoffe functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien denk je in eerste instantie; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd. Weinig oude rotten in het vak; nee bij ons vind je juist een team van jonge honden aan het roer waar slim (samen)werken en plezier hand in hand gaan. Om hier te passen moet je van vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid houden en ben je iemand die het leuk vindt om verder te kijken dan jouw functie alleen. Je krijgt hier namelijk de ruimte om ook strategisch binnen een open organisatiecultuur mee te denken op allerlei vlakken. Past dat? Mooi. Dan kun je nu kijken welke vacatures we open hebben staan!

LOGISTIEK MEDEWERKER/HEFTRUCKCHAUFFEUR – MOERDIJK 

Geen suffe kantoorbaan voor jou! Je werkt in een gezellig team van 8 logistiek medewerkers en 2 chauffeurs, waar je voor een deel zelf je functie in mag richten. De voorraad dakpannen bij het bedrijf staat op 3,2 hectare. Je zult afwisselende werkzaamheden uitvoeren op gebied van laden, lossen, verzamelen van orders, heftruck rijden, controleren van dakpannen en leveringen. Je werkt voornamelijk lekker in de buitenlucht, aangezien de opslag grotendeels buiten is.

BEKIJK VACATURE

FINANCIAL CONTROLLER – MOERDIJK

Wil je goede ideeën of initiatieven aandragen die je zelfstandig wilt oppakken? Graag! Als Financial Controller is geen dag hetzelfde. Je belangrijkste taak is om de afdelingen en de financieel directeur te voorzien van juiste en volledige financiële informatie. Daarnaast verricht je dagelijkse taken die voortkomen uit de financiële processen.

BEKIJK VACATURE

ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Als allround administratief medewerker is geen dag hetzelfde. Je belangrijkste taak is het afhandelen van de verkoop, dat wil zeggen het verwerken van orders en de betaling daarvan. Daarnaast ondersteun je waar mogelijk bij het voorraadbeheer en je helpt de afdeling inkoop bij het administratief correct verwerken van de inkomende goederen. Heel divers dus!

BEKIJK VACATURE

ALLROUND SALES MEDEWERKER – BEST

Wij laten zien dat een supertoffe commerciële hands-on functie binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! Je wordt actief in onze vestiging in Best, maar bent bereid om ook op andere vestigingen bij te springen. Samen met je  team ben je verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt binnen de vestiging, je bent eigenlijk ondernemer binnen Luijtgaarden!

BEKIJK VACATURE

SALES TRAINEESHIP – MOERDIJK

Wij laten zien dat een superleuke commerciële functie met veel ontwikkelkansen binnen de bouwbranche absoluut mogelijk is! En misschien in eerste instantie denk je; de bouwbranche? Dat is vast niks voor mij. Wacht maar tot je de sfeer hebt geproefd bij dit eigentijdse, energieke bedrijf.

BEKIJK VACATURE

MEEWERKSTAGE MARKETING & COMMUNICATIE – MOERDIJK

Als meewerkstagiair marketing & communicatie ga jij jezelf bezighouden met het vermarkten van de ‘brand’ Luijtgaarden. Dat doe je door continue invulling te geven aan de marketingmix van het bedrijf. Ben jij dus op zoek naar een toffe stageplek vanaf medio september 2022? Solliciteer dan!

BEKIJK VACATURE
© Luijtgaarden

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN

BEST 

Luijtgaarden Best B.V.
Sint Oedenrodeseweg 5-b

5681 PH Best
Tel.: ‎+31 (0)6 82 90 78 47
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN
© Luijtgaarden

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax.: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

LUIJTGAARDEN STANDDAARBUITEN
LUIJTGAARDEN BEST