Werken bij2019-03-29T15:33:42+00:00

Werken bij Luijtgaarden

De baan van je leven

Je steekt graag je handen uit de mouwen en bezit de wil om samen mooie deals te maken. Samen met onze klanten en met je collega’s. Je ziet kansen en krijgt de ruimte om ze te benutten. Wij bieden je alle vrijheid om je taken op een prettige en boeiende manier uit te voeren. Herken je je hierin?

Je haalt eruit wat erin zit wanneer je bij Luijtgaarden werkt. Al 105 jaar lopen wij voorop met onze missie om alleen het beste product op de prettigste manier te leveren. Met oog en oor voor de toekomst én voor elkaar. Zet je schrap voor de baan van je leven en bekijk direct ons vacature-aanbod.

Fulltime commercieel medewerker (Locatie: Standdaarbuiten)

Zie jij commerciële kansen, ben je sociaal vaardig en niet bang voor wat druk op de ketel? Kan jij onderhandelen zoals de grote jongens op de beurs? Dan zijn wij voor de grootst groeiende dakpannen leverancier in de Benelux op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Je komt te werken in een jong team van 8 commerciële medewerkers in een mooi pand. Een klant komt binnen of hij belt je. Er vindt een echte onderhandeling plaats tussen jou en de klant. Je voelt je een ware handelaar op de beurs. Je rekent snel bedragen en percentages om en schakelt snel naar de klant. Je adviseert de klant zo goed mogelijk en stelt de offertes op. Uiteindelijk verkoop je aan de klant! Hier krijg je energie van!

Je schiet de orders in de systemen en bewaakt de opvolging van de order. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden om zo fouten en achterstanden te voorkomen. Om het proces af te sluiten en de klanttevredenheid hoog te houden, zorg jij voor een goede aftersales door deze na te bellen.

Wat wij bieden…

 • Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid zelf je functie in te delen.
 • Je hebt de kans in een groeiende organisatie terecht te komen en mee te groeien.
 • Je komt te werken bij een bedrijf met een informele familie sfeer.
 • Wil jij een opleiding doen naast je werk? Wij helpen je!
 • Je krijgt een goed salaris op basis van ervaring.
 • Je secundaire voorwaarden kan je zelf mee bepalen.
 • Je geeft je CV een boost door deze baan er aan toe te voegen.

Wat wij vragen…

 • Fulltime beschikbaarheid
 • MBO werk/denkniveau én commercieel talent.
 • Een flexibele, eerlijke, actieve en open houding.
 • Je neemt met ‘nee’ geen genoegen en weet altijd te scoren!
 • Jij communcieert en schakelt snel tussen klant en de organisatie.
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en resultaatgericht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Bedrijf en team

Als team sturen we onszelf aan, wat veel vrijheid geeft in de open cultuur. We zijn resultaatgericht en werken continu aan groei en verbetering. De sfeer is persoonlijk en gedreven. Daarnaast is de gezelligheid ook te kenmerken aan de vrijdagmiddagborrels.

Luijtgaarden is de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt zo’n 50 medewerkers en bestaat uit een online sales, fysieke sales, administratieve afdeling en logistieke afdeling. Je werkt met alle afdelingen samen, waardoor je erg gevarieerd bezig bent.

Ben je geinteresseerd geraakt? Neem vrijblijvend contact op met HR@luijtgaarden.nl of 0165 -312489.

Commercieel talent gezocht (locatie: Doorwerth)!

Zie jij commerciële kansen, ben je sociaal vaardig en niet bang voor wat druk op de ketel? Kan jij onderhandelen zoals de grote jongens op de beurs? En altijd al deel uit willen maken van een nieuw en gedreven team? Lees dan snel verder!

Een werkdag bij Luijtgaarden…

Je komt te werken in een team van 3 commerciële medewerkers. Een klant komt binnen of hij belt je. Er vindt een echte onderhandeling plaats tussen jou en de klant. Je rekent snel bedragen en percentages om en schakelt snel naar de klant. Je adviseert de klant zo goed mogelijk en stelt de offertes op. Uiteindelijk verkoop je aan de klant en hier krijg je dan ook energie van!

Je schiet de orders in de systemen en bewaakt de opvolging van de order. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden om zo fouten en achterstanden te voorkomen. Om het proces af te sluiten en de klanttevredenheid hoog te houden, zorg jij voor een goede aftersales door deze na te bellen.

Wat wij bieden…

 • Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid zelf je functie in te delen.
 • Je komt in een nieuw team terecht in onze reeds geopende vestiging in Doorwerth.
 • Je komt te werken bij een bedrijf met een informele familie sfeer.
 • Je krijgt een goed salaris op basis van ervaring.
 • Je krijgt de kans om het uiterste uit jezelf te halen.
 • Je secundaire voorwaarden kan je zelf mee bepalen.

Wat wij vragen…

 • Fulltime beschikbaarheid.
 • MBO/HBO werk-en denkniveau én commercieel talent.
 • Een flexibele, eerlijke, actieve en open houding.
 • Je neemt met ‘nee’ geen genoegen en weet altijd te scoren.
 • Jij communcieert en schakelt snel tussen klant en de organisatie.
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en resultaatgericht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Ben je hiernaast woonachtig in de omgeving Arnhem? Mooi meegenomen!

Bedrijf en team

Werken bij Luijtgaarden betekent vrijheid en een open cultuur. We zijn resultaatgericht en werken continu aan groei en verbetering. Zo ook bij onze tweede vestiging in Doorwerth. Deze vestiging is gelegen in de oude steenfabriek van Wienerberger, op steenworp afstand van Kasteel Doorwerth. Als nieuw team sturen we onszelf aan, wat veel vrijheid geeft in de open cultuur. We zijn resultaatgericht en werken continu aan groei en verbetering en daarnaast is de sfeer persoonlijk en gedreven. Naast dat wij de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte dakpannen en zijn we tevens Hofleverancier. Luijtgaarden telt zo’n 50 medewerkers en bestaat uit een online sales, fysieke sales, administratieve afdeling en logistieke afdeling.

Wil jij samen met ons het succes van onze vestiging in Doorwerth voorzetten? Stuur dan je CV op naar HR@luijtgaarden.nl of bel naar 0165 -312489 voor meer informatie!

Ervaren assistent controller gezocht! (Locatie: Standdaarbuiten)

Door de verdere groei van onze organisatie zijn wij opzoek naar een ervaren assistent controller!

 

Heb jij zin in een uitdaging en pas jij graag jouw kennis van financiën toe? Voor de financiële afdeling van ons vooruitstrevend bedrijf zijn wij opzoek naar een ervaren assistent controller die warm loopt voor cijfers. Wij bieden jou graag de kans om je kennis en ervaring te laten zien!

 

Wat ga je doen?

Als assistent controller bij Luijtgaarden is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een enthousiast en hard werkend team met een financieel directeur, junior assistent accountant en twee administratief medewerkers. Het leuke aan deze job is dat je je dag geheel zelfstandig mag indelen. Jij houdt je voornamelijk bezig met: inkomende facturen, kas controle, voorbereiden van het samenstellen van de jaarrekening, voorbereiden van tussentijdse rapportages, het koppelen van verschillende administraties, crediteuren- en debiteurenbeheer alsmede cijfermatige analyse van de voorraad.

 

Naast het zelfstandig uitvoeren werk je ook samen met een junior assistent accountant en leg je verantwoording af aan de financieel directeur. Je vindt het dan ook leuk om samen te werken en een begeleidende rol aan te nemen waar dat nodig is. Samen vorm je een tandem die onmisbaar is in de organisatie en fungeer jij als een sparringspartner voor de financieel directeur. Wil je goede ideeën of initiatieven aandragen die je zelfstandig wilt oppakken? Graag!

 

Wat wij bieden…

 • Een goed salaris op basis van jouw ervaring.
 • Een baan met uitzicht op vast.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie.
 • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie.
 • Een jong en dynamisch bedrijf met aandacht voor het informele

 

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau (opleiding in richting van Accountancy/Bedrijfseconomie).
 • Ruime ervaring en zelfstandigheid is vereist.
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur.
 • Je bent flexibel, kent een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed samenwerken.
 • Je hebt kennis van: Excel, Synergy, Exact Globe/Online.

 

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag bij Luijtgaarden in Standdaarbuiten. Wij zijn de grootste speler in de Benelux op het gebied van gebruikte en nieuwe dakpannen. Luijtgaarden telt inmiddels zo’n 60 medewerkers en bestaat uit een online sales, fysieke sales, administratieve en logistieke afdeling alsmede een filiaal te Doorwerth. Je werkt met alle afdelingen samen. Als team sturen we onszelf aan, wat veel vrijheid geeft in de open cultuur. We zijn resultaatgericht en werken continu aan groei en verbetering. Daarnaast heerst er een open cultuur bij Luijtgaarden en de sfeer is persoonlijk en gedreven. Wegens enorme groei zijn wij opzoek naar een proactieve en communicatief vaardige collega met een zelfstandige werkhouding!

 

Ben je geinteresseerd geraakt in deze uitdaging? Stuur je CV en motivatie naar HR@luijtgaarden.nl en voor vragen kan je bellen naar Peter van Loon (06-21283026).

Tijdens de paasdagen hanteren wij afwijkende openingstijden. Goede Vrijdag zijn wél geopend, maar Tweede Paasdag niet. Wij wensen u een fijn Pasen!

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN STANDDAARBUITEN

Maandag t/m donderdag 07:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 07:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 08:00 tot 12:00 uur

GELDERLAND

Luijtgaarden Gelderland B.V.
Fonteinallee 22
6865 ND Doorwerth
Tel. + 31 (0)6 1278 8112
Tel. + 31 (0)6 8385 9849
infogelderland@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN GELDERLAND

Maandag t/m donderdag 07:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 07:30 tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak

Tijdens de paasdagen hanteren wij afwijkende openingstijden. Goede Vrijdag zijn wél geopend, maar Tweede Paasdag niet. Wij wensen u een fijn Pasen!

STANDDAARBUITEN

Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Kreekdijk 9
4758 TL Standdaarbuiten
Tel.: + 31 (0)165 – 312489
Fax: + 31 (0)165 – 318136
info@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN STANDDAARBUITEN

Maandag t/m donderdag 07:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 07:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 08:00 tot 12:00 uur

GELDERLAND

Luijtgaarden Gelderland B.V.
Fonteinallee 22
6865 ND Doorwerth
Tel. + 31 (0)6 1278 8112
Tel. + 31 (0)6 8385 9849
infogelderland@luijtgaarden.nl

OPENINGSTIJDEN GELDERLAND

Maandag t/m donderdag 07:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 07:30 tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak