fbpx
Projecten | LVD – Coen hagendoorn renovatie 106 woningen Bergen op Zoom2022-01-25T13:39:52+00:00

PROJECTEN | RENOVATIE | INRUILEN VAN DAKPANNEN

VERDUURZAMING VAN 106 WONINGEN IN BERGEN OP ZOOM – VAN LVD BOUWMANAGEMENT I.S.M. COEN HAGENDOORN IN OPDRACHT VAN STADLANDER

In opdracht van Stadlander zijn 106 woningen in Bergen op Zoom voorzien . Het betreft een verduurzamingsopgave, waarbij wij als Luijtgaarden de oude dakpannen hebben ingeruild een deel hiervan is terug het dak op gegaan. Verder hebben wij de nieuwe dakmaterialen en isolatie geleverd.

NIEUWE EN OUDE DAKPANNEN OP ÉÉN DAK

Voor- en in samenwerking met LVD Dakwerken en Coen Hagendoorn worden in Bergen op Zoom momenteel 106 woningen verduurzaamd in opdracht van Stadlander. Een renovatieproject met een bijzonder verhaal. Zo worden er nieuwe en gebruikte dakpannen gedekt op de daken. Zo bestaat de achterkant van het dak uit, de uit gesorteerde Tuile du Nord dakpannen die al van het dak afkomen. Deze dakpannen worden her bestemd op het zelfde dak, maar in combinatie met zonnepanelen krijgt het dak een duurzame uitstraling. Aan de voorkant worden nieuwe dakpannen geplaatst, SP-10 dubbele Tuile du Nord dakpannen van Nelskamp. Op deze manier wordt er een nieuw dakbeeld gecreëerd.

VERDUURZAMEN MET ISOLATIE EN ZONNEPANELEN

Naast het her leggen en vervangen van een deel van de dakpannen zijn de 106 woningen in Bergen op Zoom ook verduurzaamd. Zo zijn de achterzijde van de woningen voorzien van zonnepanelen tussen de her bestemde dakpannen. Op beide zijdes worden Unidek Reno Dekfolie dakplaten gebruikt als isolatie op het bestaande dakbeschot. Wat doen we met de gebruikte dakpannen die overblijven? Die nemen we uiteraard in en gaan we hergebruiken als dakpan en/of gebruiken in andere toepassingen.

PARTNER:

SOORT:

Renovatieproject – Inruilen van dakpannen

OUDE DAKPANNEN

Tuile du Nord Natuurrood

NIEUWE DAKPANNEN

SP-10 Dubbel Tuile du Nord Natuurrood, Nelskamp

CIRCULAIR VERWERKT

Ingeruilde dakpannen
Niveau A – Preventie
Niveau B – Hergebruik
Niveau C – Recycle

Aantal
N.T.B.

Percentage
N.T.B

“HEBBEN MIJN DAKPANNEN EEN RESTWAARDE?”

KOM ERACHTER DOOR CONTACT MET ONS OP TE NEMEN VIA

+ 31 (0)165 – 312489
INFO@LUIJTGAARDEN.NL

MEER WETEN? DOAWNLOAD DAN NU ONZE CIRCULAIR DAKCONCEPT FOLDER!

  JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

  Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  © Luijtgaarden

  STANDDAARBUITEN

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  info@luijtgaarden.nl

  OPENINGSTIJDEN
  © Luijtgaarden

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  Fax.: + 31 (0)165 – 318136
  info@luijtgaarden.nl