fbpx
Projecten | Diemen – Van Venrooy2022-02-08T12:48:14+00:00

PROJECTEN | RENOVATIE | INRUILEN VAN DAKPANNEN

VERDUURZAMING VAN 66 WONINGEN IN DIEMEN – VAN VENROOY DAKBEDEKKING

In opdracht van Van Venrooy zijn de gevels en daken van 66 woningen gerenoveerd. Het betreft een verduurzamingsopgave, waarbij wij als Luijtgaarden de inname van de oude dakpannen en de levering van de nieuwe dakmaterialen hebben verzorgd.

HERGEBRUIK VAN DAKMATERIALEN EEN PRÉ

Voor dit project is gekozen voor het innemen van de oude dakpannen en het aanbrengen van nieuwe duurzame dakmaterialen. Circulariteit staat hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever van Venrooy, waardoor het herbestemmen van oude materialen bij voorkeur wordt gerealiseerd op dergelijke renovatieprojecten waar de dakpannen van het dak worden gehaald. Ten behoeve van het herbestemmen hebben wij gedurende de bouw inruilrekken geleverd en opgehaald om de dakpannen uit te sorteren en te herbestemmen. Hieronder het resultaat van de uitsortering. Het ophalen van de inruilrekken gaat gepaard met levering van nieuwe materialen, waardoor de CO2 impact zo laag mogelijk blijft. Dit draagt direct bij aan de MPG-waarde van het gehele project.

‘JUST-IN-TIME’ LEVERING TEN BEHOEVE VAN BEWONERSTEVREDENHEID

In overleg met de uitvoerder van het project zijn leveringsschema’s opgesteld, zodat we ‘just-in-time’ leveringen mogelijk konden maken en zo de overlast voor bewoners tot het minimum konden brengen. Door de nauwe samenwerking met de betreffende uitvoerder en onze projectafdeling is het project naar alle tevredenheid afgerond.

VASTE CONTACT PERSOON GEDURENDE HET PROJECT

Als Luijtgaarden zetten we vaste personen op projecten. Uit ervaring weten we dat dit zorgt voor een soepel verloop van projecten. Zo heeft de Luijtgaarden accountmanager contact met de projectleider, wordt de uitvoerder van het project in contact gebracht met de projectenafdeling en zal het gehele project dezelfde chauffeur op het werk verschijnen, die op de hoogte is van de afspraken en wensen van de opdrachtgever.

PARTNER:

SOORT:

Renovatieproject – Inruilen van dakpannen

OUDE DAKPANNEN

OVH natuurrood, D. van Oordt

NIEUWE DAKPANNEN

Sneldek Hollands rood novo+, Monier

CIRCULAIR VERWERKT

Herbruikbaar: 24.969 dakpannen
Nieuwe bestemming: 7.795 dakpannen

“HEBBEN MIJN DAKPANNEN EEN RESTWAARDE?”

KOM ERACHTER DOOR CONTACT MET ONS OP TE NEMEN VIA

+ 31 (0)165 – 312489
INFO@LUIJTGAARDEN.NL

MEER WETEN? DOAWNLOAD DAN NU ONZE CIRCULAIR DAKCONCEPT FOLDER!

  JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

  Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  © Luijtgaarden

  STANDDAARBUITEN

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  info@luijtgaarden.nl

  OPENINGSTIJDEN
  © Luijtgaarden

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  Fax.: + 31 (0)165 – 318136
  info@luijtgaarden.nl