SPECIALIST IN GEBRUIKTE EN NIEUWE DAKPANNEN


Ben je op zoek naar nieuwe dakpannen? Bij Luijtgaarden kunnen wij ieder model dakpan van diverse fabrikanten leveren. Naast een ruime voorraad op onze vestiging, kunnen wij iedere soort dakpan leveren inclusief 30 jaar fabrieksgarantie.

Ook liggen er op ons terrein pakweg vier miljoen gebruikte dakpannen. Gesorteerd op merk, kleur, maat en natuurlijk schadevrij verpakt op pallets. Origineel of een goed inpasbaar model. Zo slaag je bij Luijtgaarden altijd als het gaat om tweedehands dakpannen.

hero-dakpannen.webp

Gebruikte Dakpannen

Bekijk assortiment
placeholder-feature-two.png
placeholder-feature-two_2.png

Nieuwe Dakpannen

Bekijk assortiment
NL_MKT_PHO_PSH_6000245_Grafirol-rood_NO_BG.png

DAKTOEBEHOREN

Daktoebehoren zijn minstens zo belangrijk als goede dakpannen. Daarom leveren wij alle soorten toebehoren voor het hellende dak, zoals dakisolatiemateriaal, ondervorsten, panlatten, etc. Hierbij houden we altijd rekening met onder andere de draagconstructie en bijvoorbeeld de aansluiting met het dak van de buren.

Bekijk assortiment

We helpen je graag verder

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Klaar om aan de slag te gaan met jouw project? Of kan je nog wel wat advies gebruiken? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zo adviseren we over gebruikte dakpannen of nieuwe dakpannen, bieden we projectondersteuning en denken we met je mee omtrent nieuwe innovaties en het herbestemmen van materialen. Neem eenvoudig contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie op onze locatie in de gemeente Moerdijk. 

Neem contact op
DJI_0141.jpg