fbpx
Nieuwbouw2021-06-08T07:28:28+00:00

NIEUWBOUW

NIEUWBOUW MET NIEUWE OF GEBRUIKTE DAKPANNEN

NIEUWBOUW

NIEUWBOUW MET NIEUWE OF GEBRUIKTE DAKPANNEN

CIRCULAIRE NIEUWBOUW MET HET CIRCULAIRE DAKCONCEPT

We kunnen er niet meer omheen, circulariteit. Ook binnen de nieuwbouw krijgt circulariteit voeten aan de grond. Als Luijtgaarden hebben wij het circulaire dakconcept geoptimaliseerd voor zowel renovatie- als nieuwbouw. Hiermee voldoet u aan de nodige KPI’s op circulaire nieuwbouwprojecten.

Bijdragen aan een circulaire wereld doen wij door dakpannen opnieuw in te zetten. Wij classificeren de gebruikte dakpannen op basis van de Ladder van Lansink met als doel een herbestemming voor elk product te vinden. Bij de eerste stap kijken wij of de dakpannen opnieuw (met 10 jaar garantie) ingezet kunnen worden. Is dit niet mogelijk dan zorgen wij dat de dakpannen een nieuwe toepassing krijgen.

Meer weten? Ontdek alle voordelen in onze folder!

ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN HET CIRCULAIRE DAKCONCEPT!

  JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

  Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  NIEUWE
  DAKPANNEN

  U bent opzoek naar nieuwe dakpannen? Bij Luijtgaarden kunnen wij ieder model dakpan van diverse fabrikanten leveren. Naast een ruime voorraad op onze vestigingen, kunnen wij iedere soort dakpan leveren incl. 30 jaar fabrieksgarantie.

  BEKIJK HET ASSORTIMENT

  GEBRUIKTE DAKPANNEN

  Op ons terrein liggen pakweg vier miljoen gebruikte dakpannen. Gesorteerd op merk, kleur, maat en natuurlijk schadevrij verpakt op pallets. Origineel of een goed inpasbaar model. Zo slaagt u bij Luijtgaarden altijd als het gaat om tweedehands dakpannen.

  BEKIJK HET ASSORTIMENT
  © Luijtgaarden

  STANDDAARBUITEN

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  info@luijtgaarden.nl

  OPENINGSTIJDEN
  © Luijtgaarden

  Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
  Kreekdijk 9
  4758 TL Standdaarbuiten
  Tel.: + 31 (0)165 – 312489
  Fax.: + 31 (0)165 – 318136
  info@luijtgaarden.nl